Mindaugas_Parkour 32 Parašė Gruodis 10, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mindaugas_Parkour • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Imolotov_Jukebox • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Teleportai ar kažkas. nžn kaip tu ten taip greitai nuskuodei, susitaisęs ir sunaikinęs mašiną. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 'Duffas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Remyga 104 Parašė Gruodis 10, 2016 0:02 (0.025) jau buvau išlipęs iš mašinos, 11s. jau buvau ten, per 8sec. tokį atstumą nubėgt ez, o dar kai pas Jūsų buvo su wh, tai matės, kada aš jau buvau išbėgęs Mindaugas Parkour 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lebro_Giovanni 29 Parašė Gruodis 10, 2016 (redaguota) :DDDDDDDDDDD metu banas Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus. Redaguota Gruodis 10, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
džims 24 Parašė Gruodis 10, 2016 (redaguota) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Parkour'ai agirdi prašau nustok banint uz tokias nesamones :DD Tu net nematei kaip žmogus išlipo iš mašinos tai ir greiciau nuskuode. Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus. Redaguota Gruodis 10, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gruodis 10, 2016 Anketa netvarkinga. Mindaugas Parkour 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose