Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.5] Laimingos valandos.

Don`Brokman

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Don`Brokman


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Laimingos valandos serveryje, iš ryto ir vakarais siūlau padaryti laimingas valandas, daugiau gautu visko truputį, patirties taškų ir pinigų žinoma bet tikrai ne daug. Kurie AFK būtų, gautu į minute ten 2XP ir 15 Euru, ar kažkas panašaus. Būtų manau įdomus variantas, pabandyti pradžiai.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Aktyvumas tikrai būtų dar didesnis serveryje tomis valandomis ir šiaip aplamai didesnis aktyvumas būtų.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -


 


 


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šiuo metu ir taip per daug yra tu įsivaizduok pinjata, už surinktą žaidėjų kiekį, eglutė ir t.t... Mano manymų būtų perdaug , bet įdėja nebloga tikrai pravertų serveriui.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nereikia kitokio š kopijuoti nuo šudserviu.

Suprantu kad kiekvienam gal serveryje yra toks dalykas, gerai tai jus irgi kopijuojate savo tas smulkmenas ir panašius dalykus detalias ar kažko panašaus. Pergyventi čia reikia ar kažkokia smulkmena, nemoki tiesiog praeiti temos nes komentuoji visiškai tokias nesąmones, kiekviename serveryje yra tas pats ir liks. Aš nesiūlau kad reikia padaryti viską ta patį, tiesiog gal savininkai iš savo galvos sugalvotu kažko geresnio ar kažką panašaus, žmones dar pasiūlytu bet nieko. Pasiūlysime geresnių ir nekopijuotu pasiūlymų, gerbiamieji. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.