Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[Pasiūlymas serveriui] Naujas darbas.

Arnas_Bulsonas

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arnas_Bulsonas


✔ Koks tai pasiūlymas: Naujas darbas Vagis, nusikaltėlis ar kažkas panašaus.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip jau minėjau savo praeitame pasiūlyme namo inventoriaus vogimas tikrai neblogas dalykas, tačiau kyla klausimas kas tai galėtų atlikti o.O. Manau dauguma su manimi sutiksite, jog serveryje darbų pasirinkimas tikrai mažokas, todėl gerai pasukęs galvą, sugalvojau, o gal kažkur mačiau ir tiesiog prisiminiau, jog serveryje būtų sukurtas darbas vagis, nusikaltėlis ar kaip kitaip, kad tik skambėtų neteisėtai. Darbas būtų labai paprastas su pakvietimu, o gal ir be, darbinis transportas puikiai tiktų Pony (413 ID) Yankee (456 ID) Top Fun (459 ID) Burrito (482 ID) Boxvillie (498 ID) na ir kokį greitesnį mašiniuką, juk pabėgti nuo teisėsaugos tai reikėtų kaip nors. Serveryje yra begale tuščių vietų, kur būtų galima sumappinti šio darbo bazę  ar vietą. Šio darbo skinas galėtų būti 272 ID, 254 ID, 179 ID, skinų yra tikrai daug, net išsirinkti neina, o jei šis darbas būtų tikrai kuriamas, galėtų vykti paprasčiausias balsavimas. Na ir tikriausiai šokios tokios šaunamosios priemonės, kokios? šitą nuspręstų tik patys serverio kūrėjai.


Šio darbo veiklą apibūdina pavadinimas, galėtų vogti namų inventorių ir vežti jį priduoti į LV ar SF pakraščius, ir žinoma už tai gauti tam tikrą atlygį ir gal net nusikaltimo lygį. Žinoma vagys nebūtų vagys jei galėtų apvogti tik namus. Manau galėtų apiplėšinėti žaidėjus, viskas juk paprasta, priėjau, sumušiau, atėmiau. Toliau galėtų apiplėšti bankomatus, viskas būtų paprasta, prieini prie bankomato atspėji skaitmenų kombinaciją nuo 4 skaičių iki 12, (būtų tam tikras spėjimų skaičius arba duotas tam tikras laikas) na ir sėkmingo apiplėšimo atveju vagis gautų tam tikrą pinigų sumą bei tam tikrą nusikaltimo lygį ( tačiau tokį, kad atsipirktų pinigai pavogti iš bankomato), ir nesėkmingo apiplėšimo atveju vagis gautu tik nusikaltimo lygį ( gal net mažesnį, kad nebūtų didelių nuotolių). Vagys galėtų vogti turą esanti transporto priemonėse (mages, ratus, mašinų ženkliukus, kolonėles, subus na žodžiu ką rasi tai ir imk) vogtus daiktus taip pat reikėtų pristatyti į lombardą, kuriame jums bus išmokėti pinigai už atgabentą prekę. 


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Naujas darbas, manau būtų sėkmingas, teisėsaugos darbuotojai nesnaustų ir tūrėtų daug daugiau darbo nei įprastai. Pagyvintų serverio gyvenimą.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Ačiū skaičiusiems ir nepamirškite : kartu, mes galime padaryti žaidimą geresnį.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.