Taksistas_Vasia. 2 Parašė Sausis 4, 2017 (redaguota) • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Taksistas_Vasia • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau pridėti naują darbą: Sodininkas. Būtų atskirą vietą kurioje augtų įvairūs medžiai,reikėtų paimti dėžę kuri bus nemokama ir pradėti rinkti vaisius, būtų kelios vaisių rūšys,bet už kiekvieną rūšį būtų skirtinga alga. Taip pat reikėtų padaryti sandėlį, į kurį reikėtų nešti vaisius. Manau dar galima padaryti fabrikėlį, kuriame būs galima spausti sultis iš vaisių, būtų komandos; /detivaisius, /spaustisultis. Tą fabriką turėtų būti atskirai nuo darbo vietos, būtų mašinos su kuriomis reikėtų nuvažiuoti ir nuvežti vaisius į fabriką. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastų naujas darbas, paįvairintų serverio žaidimą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): http://imgur.com/a/Z2wQS- čia medis ir sodininko skinas, id:35. Sodininko mašina; http://imgur.com/a/g9oVQ Redaguota Sausis 4, 2017 Taksistas_Vasia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Known as Kappa 12 Parašė Sausis 4, 2017 Nereikia iš SA:MP daryt ūkio, esu prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eric Sanders 3 Parašė Sausis 4, 2017 Gera įdėja tikrai pagyvintų žaidimą būtų kai realiame gyvenime, bet geriau būtų MINI darbas ir nebūtų priskirtas prie darbai be pakvietimo arba būtų pridėta prie ūkininkų srities prie ūkininkų darbo sodas ir ten galėtum rinktis obuolius bei kitus vaisius ir surinkus kažkokį tai kiekį tūrėtum nunešti į sandelį ir gautum kažkokį kiekį pinigų į rankas. Gruzinas_Tortilla Taksistas_Vasia. 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raima_Bandiт 32 Parašė Sausis 4, 2017 Siulyk ne siulyk tuos pasiulymus, vistiek juos neides. Arba ides kai jau visi turesime vaikus anukus Dzeris_Nezinau 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viscountess_Qss 92 Parašė Sausis 4, 2017 Už. Labai puiki idėja, manau bus įgyvendinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimantas_Otero 257 Parašė Sausis 4, 2017 Esu prieš, vien tik todėl, kad dabar yra pakankamai darbų naujokams, o ir su dabartiniu kiekiu, darbai yra pasiskirstę labai netolygiai. Daugiausiai dėmesio sulaukia picų išvežiotojų, miškininkų ir gaisrininkų darbai, kiti lieka beveik nematomi, dirbama tik kol pasikelia xp pakankamai vienam iš tų trijų darbų. Dar nebent ūkininkai, bet jie taipogi nesulaukia tiek dėmesio kiek prieš tai paminėti darbai. Dar vienas darbas sulauktų dėmesio turbūt tik pradžioje, nes visiems būtų noras jį išbandyti, o po pirmų 2 savaičių jame liktų dirbti 2-3 žmonės, nes grįžtų į praeitus. PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kajuto Tasuke 9 Parašė Sausis 4, 2017 Manau nereikia naujo darbo, jų pakankamai, aš esu prieš šią idėją! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edva Pspu 1 Parašė Sausis 5, 2017 Už butu daugiau minu darbu už pritariu ir turbūt įgyvendintu Taksistas_Vasia. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvasiv_Javri 8 Parašė Sausis 5, 2017 Esu prieš, vien tik todėl, kad dabar yra pakankamai darbų naujokams, o ir su dabartiniu kiekiu, darbai yra pasiskirstę labai netolygiai. Daugiausiai dėmesio sulaukia picų išvežiotojų, miškininkų ir gaisrininkų darbai, kiti lieka beveik nematomi, dirbama tik kol pasikelia xp pakankamai vienam iš tų trijų darbų. Dar nebent ūkininkai, bet jie taipogi nesulaukia tiek dėmesio kiek prieš tai paminėti darbai. Dar vienas darbas sulauktų dėmesio turbūt tik pradžioje, nes visiems būtų noras jį išbandyti, o po pirmų 2 savaičių jame liktų dirbti 2-3 žmonės, nes grįžtų į praeitus. PRIEŠ. nu nera naujokams daug darbu :I (seip ju tik 3 yra) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose