Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas serveriui: Vaistinė ir ligos - [0.1.6.3]

Taksistas_Vasia.

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Taksistas_Vasia

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau pridėti į serverį tokį dalyką kaip ligos, jų būtų kelios rūšys Pvz: (Peršalimas, apsinuodijimas (žaidėjas apsinuodis, kai suvalgys per daug maisto arba vieną ir tą patį maistą daug kartu) ir galima prigalvoti dar daug ligų. Kad išsigydyti savaime aišku, kad reikalingi vaistai, juos būs galima nusipirkti pas medikus, bet taip pat galima sukurti naują pastatą - vaistinę. Vaistinėje būs vaistai brangesni, tad medikai gales dar daugiau užsidirbti pinigų. Vaistai būtų kaip ir tikrovei Pvz:(Smecta, gripex ir t.t).

Dar yra viena idėja, bet manau ji nėra labai reikšminga - sukurti vaistininko darbą, ta prasme reikėtų išvežioti vaistus po parduotuves, juos pardavinėti žaidėjams ir gal, net vežioti jiems į namus. Jeigu patinka mano idėjos ir dar daugiau jų, uzdėk +REP.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na, medikams būs šansas daugiau užsidirbti, biški daugiau veiklos būtų ir tikroviškiau atrodytų.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Redaguota Taksistas_Vasia.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas tikrai gan gera ir apgalvota įdėja ,tačiau reiktų sugalvoti papildomų veiksmų ,kad būtų galima nuo kaško susirgti pvz per daug maisto ar toks pat maistas kaip ir minėjai tai sustojęs virškinimas ir išgėrus per daug kartų alkoholio apsinuodijimas ar kaškas pnš...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pries, jau uztenka ir to alkio nuo kurio visi mirsta eventose ir pns tai nuo sirgimo vps eventu nebutu, nes visi nudvestu. Ir tai sunku pinigus naujokam kaltis ir jie vos maista nusiperka tai nuo sirgimo quitins ir zaideju mazes kai ju ir tai mazai. Ir tai visi beveik perka tik jogurta,bandeles ir traskucius, o paskui suvalgo visus 5, kad nebutu alkio, o tu dar siulai po daug valgimo susirgt tai vps nesamone.

 

Jeigu idesit sita ideja tai geriau idekit vezi nuo kurio kai mirsti rcona gauni.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš. Minėjai, kad ši įdėja padėtų medikam užsidirbt daugiau pinigų ar ne ? Tai tuomet leisk paklaust, kokio velnio čia tą vaistininko darbą įterpei? Ir šiaip, pasvarsčius apie šią įdėją gautusi marazmas. Nekartosiu to ką jau išdėstė Portalas, bet manau ši įdėja tikrai neverta būti GSide.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

UŽ visai gerai sugalvojai. :) būčiau nepagalvojes. Tai galvoju kad bus igivendinima. P.S jei su klaidom rašau tai ce su telefonu :) ir srr kad teip trumpai plz nedekit isp ar pnš :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.