Shut_Down 15 Parašė Sausis 7, 2017 Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Shut_Down 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Ženia_Sweet 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Nu aš jam, daviau SULTAN raudoną savo full x-flow ridą kelt Ženiai, ir tipo iš jo acc buvo pavoge. Ir dingo tik sultanas daugiau niekas. O daug kas liudija ,kad jis per kaulą pralošia. Gal galite man jį grąžinti. Pirma kart taip susidūriau. Galvojau adminas normalus visa kita. Bet va matot apgavo. Tai nežinau galit logus tikrint ir visą kitą. Šitą SULTANĄ, turiu nuo pirmų dienų taigi norėčiau atgaut jį. Galėčiau kompensuot tam žmogui kažkiek kuris jį turi ar panašiai. )Paskutiniais duomenim jis pas Martin_BusatoVa nuotraukos : http://imgur.com/a/00H73 Tiesiog_Robertas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kajuto Tasuke 9 Parašė Sausis 7, 2017 Sveikas, aš su šituo dalyku nesusijęs, mano vartotoją kažkas pavogė, tikrinkit logus, ipus, ir pamatysit, kad aš ne į temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San Fulll 76 Parašė Sausis 7, 2017 (redaguota) Ženia, neapgaudinėk žmonių ! Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus. Redaguota Sausis 7, 2017 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kajuto Tasuke 9 Parašė Sausis 7, 2017 Eik tu *cenzūra*, kam tu čia kišies nežinai kaip man nervas kyla, vpš dabar geda pries visa serva. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 7, 2017 Puse sumos už tr. priemonę pervedžiau į banką. Apgavikas buvo užblokuotas ir prarado vartotoją. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose