Terry_Wilkins 1 Parašė Sausis 7, 2017 Pasiūlymas • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Terry_Wilkins • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau išimti VIP ar ADMIN komandas, kurios sutvarko automobilį. Kam tada mechanikai ar kas? Pastebėjau, kad labai daug trankosi ir visai nesaugo savo automobilio, nes žino, kad tuoj pat gali jį susitvarkyti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mažiau visi trankytusi, labiau saugotų savo tr. priemonę. • Kiti svarbūs įrašai: Galėtų palikti čia komandą tik ADMIN 2-3 lygio. James_Terrence 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gintaras_Zagnum� 11 Parašė Sausis 7, 2017 Niekas negali tuoj pat susitvarkyt , tik po 5 min. Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Terry_Wilkins 1 Parašė Sausis 7, 2017 Tai tad kažką keisti su trankymusi.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erikas_Sweet. 3 Parašė Sausis 7, 2017 Na taip,adminai gali kas 1minute fixint,pastebejau kad kaikurie,dazniausiai tie kurie yra naujokai serveryje,senbuviai taip nedaro.. bent jau nepastebejau,o vipai kas 5minutes tik gali.. Tai nelabai jie dauzosi,bet irgi naujokai kaikurie. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taksistas_Vasia. 2 Parašė Sausis 7, 2017 Prieš. Išims tr.priemonių taisymą, pasigydymą dar gal reiktų išimt? Hmm... kam tada iš viso tas vipas reikalingas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Terrence 1 Parašė Sausis 7, 2017 (redaguota) Sutinku su šia tema. Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus ••• Draudžiama komentuojant rašyti „už/prieš“ neargumentuojant savo nuomonės; Redaguota Sausis 8, 2017 James_Terrence Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Sausis 7, 2017 Prieš. Tai dabar aš siunčiu pinigus iš mamos tlf, kad galėčiau gydytis, o tik paims ir išims komandą. Gerai išimkit, bet tada ir admina padarykit pigesnį 100 kreditų, nes tarkim dabar siunčiuos ir turiu komandas visas, o aš išiūsiu 2500kredu ir nebus komplektacijoj komandos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Sausis 7, 2017 Idėja gal ir pridėtų mechanikams darbo,bet reikia nepamiršti,kad čia grp,o ne rp. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Terry_Wilkins 1 Parašė Sausis 8, 2017 Tai tada kažką daryt, kad mažiau visi trankytusi,neįmanoma normaliai pravažiuoti, nes žinai, kad grįši su sutrankyta mašina.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domis_Adidas 19 Parašė Sausis 8, 2017 O tai ką tu gali padaryt tokiem puspročiam kurie trankos? Nei baną uždėsi nei ką. Aišku galėtų būti banas, bet reikia arba visą laiką filmuoti arba turėti gerą reakciją ir nufilmuoti kaip į tave atsitrenkia. O kitaip verks visi kad aš čia nieko nedariau ir t.t Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas'Garning 6 Parašė Sausis 8, 2017 (redaguota) Galvoji tokius negudrius pasiulymus,manau jei atsitrenkia į tave koks adminas pora kartų pradejai ašaras lieti mechanikai ir taip jau turi darbo,o admin ir vip būtų nereikšmingas jei išimti tokia komanda aš kai važineju su mašina adminai į mane nesitranko dažniausia trankosi kurie dirba darbais be pakvietimo,nes jie gali nemokamai sutvarkyti tr.priemone prie mechaniku tai visiškai Prieš. P.S Dar noriu paminėti,jog kai rašai pasiulyma turi rašyti pagal,tam tikras taisykles kurios yra po pasiulymų anketa reikia persiskaityti pirmiausia jas o tada rašyti tema. http://greenside.lt/index.php?/topic/7511-pasi%C5%ABlym%C5%B3-skilties-taisykl%C4%97s/ Redaguota Sausis 8, 2017 Deividas'Garning Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Boss 13 Parašė Sausis 8, 2017 Sveikas nelabai sutinku su tavo įdėja kadangi tu sumoki šiek tiek pinigų ir gauni kaškokią paslaugą serveryje tai ir gali tvarkytis mašiną arba gydytis ,nes be šiū galimybių beliktų chatas pinjatos ginklai ir skelbimas matomas visiems ,todėl manau dėl šitų trijų galimybių niekas nepirktų VIP/ADMIN paslaugos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason'Bennett 1 Parašė Sausis 8, 2017 Tikrai pries , nes butu labai mazai VIP'u ir ADMIN'u ir beje ju nebepirktu ir butu didelis minusas savininkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvasiv_Javri 8 Parašė Sausis 9, 2017 PRIEŠ, Jei as dabar esu V.I.P Tai kam aš ji pirkau, kad galėčiau /vgydytis, gaut dviguba atlyginima ir stotelei dripsot? Tai mech ir yra skirti elektrai ir taisimuj. Mechai tik iš narių daugiausia gauna iškvietimus nes V.I.P ir ADMIN turi fix komanda ir V.I.P turi laukt 5min, o ADMIN Nežinau kiek reik ADMIN laiko laukt ligu 1min ar kiek. Tai aš esu PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dark_Buffon 13 Parašė Sausis 9, 2017 Gi kas be išlaikys serverį jeigu išims tokes svarbias komandas gi niekas nebepirks vip,admin. Prieš tikrai nesamoningas pasiulymas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose