Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 21, 2015 Sveiki visi greenside.lt lankytojai taigi štai ir mano blogas šioks toks Mano pradžia sa-mp Taigi kažkada labai seniai sužinojau apie tokį dalyką kaip sa-mp iš ties galvojau tai yra nesąmonė, bet kai viską išmokau visa nuomonė pasikeitė , pirmas mano serveris buvo pas Bumeri , pamenu dar su Tadas_Mafux slapyvardžiu žaidžiau ( gėda už tokį slapyvardį ) . ten kai pradėjau žaisti išvis nieko galima sakyti apie sa-mp nežinojau , tiesiog vaikščiodavau iš kampo į kampą, bet bijodavau kalbėti su žmonėmis per teamspeak ar skype , bet laikui bėgant viskas pasikeitė, tada man kažkas pasiūlė nueiti į kaimelius pas ryžą galvojau kaimeliai? wtf , bet nuėjęs ten pasigailėjau nes tada viskas buvo kitaip, jie rūpinosi serveriu darė atnaujinimus, ir panašiai , tada man ten viskas patiko, atsimenu kai pirmą kartą įstojau į gaują tai buvo Žulikai , jėėzau , jaučiausi kietas kai nieko nesuprasdavau kas ten per dalykas tos gaujos per sa-mp ... laikui bėgant susipažinau su tokiu vafliais kaip Deividas_Paška, Tomas_Outside , bei Dan_Warning ... Paška pakvietė mane į teamspeak , galvojau kas ten per daiktas kad nesirodyčiau toks jau nevykėlis per youtube pažiūrėjau pamoką kaip viską padaryti jog galėčiau prisijungti ten, na ir man PAVYKO! tada sužinojau apie tokį nerealų dalyką kaip Svolačiai .. žinoma Žulikus palikau ir ėjau ten, ten susipažinau su daug net labai daug žmonių, na ir taip viskas klostėsi iki šių dienų.. oj vos nepamiršau apie savo šio Tadas Bass slapyvardžio įstoją iš ties kai ten nuėjau pas Svolačius buvo gėda man būti su Tadas Mafux... tai sugalvojau pasikeisti , ir tada kažkokia pas mane daina grojo : Bass remix , ir taip atsirado toks Tadas Bass ... Kaip sužinojau apie šį projektą Viskas buvo taip, aš pats tuo momentu kūriau projektą norėjau kažką padaryti irgi įdomaus.. bet toks žmogus kaip Pofka_Srd man parašė į skype jog atsirado naujas projektas man kai pasakė jo pavadinimą iš ties nesupratau, iškart pasirodė kažkas unikalaus, atėjau į forumą ,ten pamačiau neįprastą dizainą kuris man iškart sukėlė susižavėjimą bei paliko gerą įspūdį , tada kažkoks ten žmogus buvo pakomentavęs temoje : Serverio aprašymas . na žinoma aš ten nuėjau . pamačiau jog savininkai Aivaras ir Rokas, iškart supratau jog projektas tikrai paliks didelį įspūdį sa-mp žaidėjams tiek mapp darbais tiek sistemomis. iš ties perskaičiau visą aprašymą gal net 2 kartus . ( p.s neseniai dar kartą skaičiau ) , iš ties dar labiau susižavėjau šiuo projektu, taip ir nebeliko noro kurti kažko pačiam , o tiesiog ateiti čia ir praleisti gerai laiką, Ko galime tikėtis iš šio projekto Projektas žadantis tikrai daug, vien iš aprašymo galime spręsti jog tai yra vienas iš unikaliausių sa-mp serverių Lietuvoje , na manau jis yra unikaliausias , kadangi serveryje administratoriai tikrai gerai žinomi manau visiems, tiek Rokas tiek Aivaras, vien Rokas kaimeliuose rodė pastangas , bandė kelti žmonių skaičių tikrai padėjo visiems, todėl manau jis čia stengsis dar labiau , ir rodys dar didesnį kruopštumą nei ten , bei padarys serverį gražų ties mapp darbais, Aivaras man asmeniškai gerai žinomas kaip scripteris todėl jis manau tikrai mus nustebins kiekvienu atnaujinimu , jis manau tikrai dės daug pastangų bei nervų jog išvystytų geriausią serverį Lietuvoje. Serverio startas Na ką ir visi sulaukėme serverio starto, dabar tiksliai nežinau kiek ten buvo surinkta žmonių na panašiai 300 . tikrai visi pamatėme jog buvo verta laukti serverio starto, bent jau mane tikrai pribloškė serverio sistemos bei ekonomika , maloni administracija kuri visą laiką padeda, žinoma kaip ir visi serveriai starto nesulaukė sklandaus nes visi žinome jog yra tokių " doserių " kurie primeta kažkuo ir bando vis kažką sužlugdyti bet jiems nesigauna, tikėkimės jog daugiau nesklandumų nebus ir viskas klostysis gerai. Serverio gaujos : Taigi kadangi aš esu Svolačiais gaujos vienas iš lyderių , taigi pasakysiu mano akimis apie serverio gaujas bei jų sistemą Serverio gaujos tikrai yra visos geros , kai kurie dar nespėjo pasireikšti bet tikrai manau jog nustebins visus serverio žaidėjus , kol kas serveryje yra bent jau man tiktai žinomos 3 gaujos : Svolačiai , Camorra , Narco Corridos . šiandien buvo kovojame dėl serverio gaujų zonų . iš ties sistema mane asmeniškai nustebino , zonos buvo 3 , Svolačiai paimė 2 , Camorra 1 . gaila jog Narco gauja dar nėra pilnai pasiruošusi kariauti, na bet tikėkimės jie greitu metu parodys veiksmą iš savo pusės Labai norėjau kažką daug parašyt kažkur, tai va sugalvojau sukurti blogą , žinoma jis dar bus pildomas. Tomas_Outside Super_Mario 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Moretti 11 Parašė Sausis 22, 2015 Blogas visai įdomus, sekmės rašant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 22, 2015 Įdomu buvo skaityti, laukiame kitos dalies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 22, 2015 OMG OMG OMG labai geras blogas,tikrai viską perkaičiau,labai gerai išdėstitos mintys Rėpas laukiu update Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 22, 2015 Blogas visai geras ir laukiam kitos dalies Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Outside 8 Parašė Sausis 22, 2015 e mafukas pridaryk jibala :DDD labai grazi istorija.. Tadas_Bass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 22, 2015 Dėkui visiems už teigiamas nuomones apie mano blogą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidas_Smithas 1 Parašė Sausis 22, 2015 Neblogas blogas aš irgi dar senai pamenu kai per agurkinių sėdėdavau visai geri laikai buvo ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tousaint_Haddlow 57 Parašė Sausis 22, 2015 mldc , patiko bass hardbass Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 22, 2015 Ką žinau, gal visai ir nieko. Žiūriu green'saidas pavers jumis rašytojais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 22, 2015 Patiko paskaityti tavo sukurta rašliavą, lauksime kažko naujo aprašyto kaip serveris įpusės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kleras 2 Parašė Sausis 25, 2015 gan tikrai neblogas sekmes toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 26, 2015 Prikeliu temą , bei taip pat buvo pridėti dar du punktai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Marlboro 4 Parašė Sausis 27, 2015 Blogas netgi labai idomus, lauksiu kito tavo blogo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jim_Vegasas 36 Parašė Sausis 27, 2015 Tikras donelaitis P.s nenusibodo rašyt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Šaunuolis tikrai puikus blogas, sėkmės kuriant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Kai skaičiau galvoju ai einu rašyti komentara toliau neskaitysiu, bet vis ėjl skinįs po sakinio ir atėjau pabaiga, kaip smagu jog aš tave čia pritraukiau :3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose