Mister_Jonny 34 Parašė Sausis 26, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Jonny • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano idėja yra tokia, kad kai nori skelbti skelbimą tu galėtum pasirinkti kiek kartu nori, kad tavo skelbimas kartosusi tarkim kas 1 minutę. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Greitesnis dalyku pardavimas. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):- Paulus_Omega Cleme Tean Jdm 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Exus 147 Parašė Sausis 26, 2017 Aš už, galima tarkim būtų papildyti, jei perki 10 minučių jog kartotųsi, tai gaunasi, jog šiek tiek pigau, nei atskirai ar kažkas panašaus ar trumpiau gal skelbiasi kažkaip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Adidasas 0 Parašė Sausis 26, 2017 Aš už pagreitintu pardavimus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Samp 21 Parašė Sausis 26, 2017 Aš,už tikrai praverstu šita idėja serveriui ir galėtum greičiau parduoti daiktus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viscountess_Qss 92 Parašė Sausis 26, 2017 Tikrai būtų už, jei nuo to dar žinoma priklausytu ir skelbimo kaina žymiai didesnė. Tarkim, išsiperki, 10min = 1500 eur. ( arba daugiau ). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
-Kenny` 69 Parašė Sausis 26, 2017 Aš tariu už. Bet tuo atveju, jeigu skelbimas kartotųsi, būtų pinigai nuimti už kiekvieną kartą, kai paskelbia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tremell_Santos 15 Parašė Sausis 26, 2017 Aš už , tik gal ne kas minute o truputi rečiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose