Derrick_West 64 Parašė Sausis 26, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Derrick_West • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Domas_Exus • Už ką buvote užblokuotas ?: Tuomet , t.y - Liepą ,buvo nekoks anti - cheatas ,tai tikriausiai eidavo su Car controlu valdyti mašiną , apie šį dalyką sužinojau tik prieš mėnėsį ir atsiminiau jog čia buvau gavęs banną už tai jog valdžiau mašiną ne aš. Tuomet kadangi aš nežinojau ,kodėl taip įvyko ir žinojau jog niekaip neįrodysiu ,nepildžiau unban ,tačiau dabar jau žinau jog tas dalykas su kuriuo buvo valdoma mano mašina ,žaidėjui sėdint G - Car Control. Tad nusprendžiau užpildyti anketą, tikiuosi nuspręsit teisingai. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : - (Neturiu ,kodėl? Paskaitykite trečią klausimą • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 26, 2017 Atblokuotas nebūsite. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose