Mister_Saslykas 6 Parašė Vasaris 11, 2017 Sveiki noriu jūsų paklausti kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka ir kodėl? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Liudvikas_Dope 9 Parašė Vasaris 11, 2017 Mano mėgstamiausia sporto šaka yra visi koviniai sportai. Pats nuo pat 9 metų lankiau karate iki 14 metų, tada padariau vienų metų pertrauka ir 15 metų perėjau į kikboksą. Mane visi koviniai sportai labai kabina, ypač kur yra "Full-contact' kai gali traukti kiek tik eina, nes taip smaigiau, kadangi turi kautis tam kad negautum pats. O pvz kokiuose karate nekontaktiniuose, tiesiog kovoji kad šeip kovotum. Mister_Saslykas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Powell 13 Parašė Vasaris 14, 2017 muay thai,bei dar futbolas. Mister_Saslykas Nico_Hustlin 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Murray 9 Parašė Kovas 4, 2017 Vienas iš mėgstamų sporto šakų yra krepšinis. Krepšinį žaidžiu jau nuo devynerių metų, o lankau nuo 2013 metų. Žaidžiu gerai ties gynyba, daug atkovoju kamuolių po krepšiu, per varžybas atlieku 3-4 blokus varžovams, bei atlieku rezultatyvių perdavimų. Esu gana aukštas, tad manau man tiktų centro pozicija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bambalbi Mka 43 Parašė Kovas 4, 2017 Man visi patinka Futbolas, tinklinis ir t.t na o pats lankau Dziudo ""Lokys"" Labai patinka šitas sportas jau 4metus lankau ir labai man patinka. Bet dar labai patinka MMA tai kaip dziudo tik dar reikia musti su rankomis. Patis tokios megstamiausis sporto šakas tai Dziudo ir MMA Mega_Mozg 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Kovas 4, 2017 Man mėgstamiausias sporto šaka yra krepšinis. Tiesiog nuo pat mažens jį žaidžiu, lankau treniruotes, taip pat mano artimiausi draugai taip pat yra daugiausiai linkę į krepšinio pusę, Taip pat esu lankęs ir futbolo treniruotes, tačiau neužkabino kaip sakant. Esu lankęs ir kick boxą, tačiau taip pat nepatiko, pradžioje buvo įdomu, bet atsibodo. Taigi dabar kol kas likau prie krepšinio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose