Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mėgstamiausia sporto šaka

Mister_Saslykas

Rekomenduojamas pranešimas

Mano mėgstamiausia sporto šaka yra visi koviniai sportai. Pats nuo pat 9 metų lankiau karate iki 14 metų, tada padariau vienų metų pertrauka ir 15 metų perėjau į kikboksą. Mane visi koviniai sportai labai kabina, ypač kur yra "Full-contact' kai gali traukti kiek tik eina, nes taip smaigiau, kadangi turi kautis tam kad negautum pats. O pvz kokiuose karate nekontaktiniuose, tiesiog kovoji kad šeip kovotum. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Vienas iš mėgstamų sporto šakų yra krepšinis. Krepšinį žaidžiu jau nuo devynerių metų, o lankau nuo 2013 metų. Žaidžiu gerai ties gynyba, daug atkovoju kamuolių po krepšiu, per varžybas atlieku 3-4 blokus varžovams, bei atlieku rezultatyvių perdavimų. Esu gana aukštas, tad manau man tiktų centro pozicija.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Man visi patinka Futbolas, tinklinis ir t.t na o pats lankau Dziudo ""Lokys"" Labai patinka šitas sportas jau 4metus lankau ir labai man patinka. Bet dar labai patinka MMA tai kaip dziudo tik dar reikia musti su rankomis. Patis tokios megstamiausis sporto šakas tai Dziudo ir MMA

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Man mėgstamiausias sporto šaka yra krepšinis. Tiesiog nuo pat mažens jį žaidžiu, lankau treniruotes, taip pat mano artimiausi draugai taip pat yra daugiausiai linkę į krepšinio pusę, Taip pat esu lankęs ir futbolo treniruotes, tačiau neužkabino kaip sakant. Esu lankęs ir kick boxą, tačiau taip pat nepatiko, pradžioje buvo įdomu, bet atsibodo. Taigi dabar kol kas likau prie krepšinio.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.