Jovanis 22 Parašė Vasaris 17, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jovani_Santorini • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Makaras_Empty • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: :Serverio klaidų naudojimas.Darbo statistikos buginimas,trumpai ir aiškiai,susikurią kitą acc naudodamas sandbox iškviečią taxi ir priima,aiškiai matosi kai vienas išein afk kitas ateina.viskas aišku raišku. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Forever_Young 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Makaras_Empty 15 Parašė Vasaris 17, 2017 Šjp žmogau kodėl tu galvoji būtent aš buginau tus tavo iškvietimus. Žmogeli tu aš galėjau ir 5 acc pasijunkti ir nuleidineti ir taip eiti. tiesiog supranti darbo nebuvo,tai ką veitki reikėjo. ir + aš pildžiau į taxi firmą su tokiu dideliu noru tu nepatikėsi. ir žinok tikrai galiu pasakyti nebuginau nes taxi firmą yra geriausia ir tikrai nenorėčiau kad mane išmestu. tai va žmogeli laukiam nuosprendžio valdžios Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Vasaris 17, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose