Tuz_King 30 Parašė Kovas 1, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tuz_King • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Pacan_Marozas • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Alutis_Black Toyo_Yolo Anfos_Vaikis 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Kovas 1, 2017 Ech, drauge. Tavo pačio įrodymuose, matosi, kad tu s0beitą turi Čia dar mano banned. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tuz_King 30 Parašė Kovas 1, 2017 2 minutes prieš, Pacan_Marozas rašė: Ech, drauge. Tavo pačio įrodymuose, matosi, kad tu s0beitą turi Čia dar mano banned. Pateik daugiau yrodimu kad aš čytas e Seni :DD kur sobas kur parodyk Wtf ka tu šneki .. palevas turečiau dar db bučiau banne o db wps freee nesuprantu aš tokiu adminestratoriu kad pasigydai masina bann gauni wtf ? Alutis_Black Juodas_Vilkas Anfos_Vaikis 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Kovas 1, 2017 Atblokuotas nebūsite. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose