San Fulll 76 Parašė Kovas 8, 2017 Taigi sveiki, visi nusprendžiau padovanoti, savo maišina, nes užimą vietą garaže. Taigi, ką jums reikės padaryti, užpildyti anketą, pasirinkti sakičiuka nuo 1 iki 50, jei sakičiukai kartosis, laimės tas kuris, buvo pirmas parasės sakičiuką. Mašinos markė Alfa rida apie 1km :D, keista ane :D, todėl ir ją dovanojų. Mašinos nuotrauką http://www.part.lt/perziura/82120736ede3a5cfcaba5c8603b9f207475.png , nugalėtojas bus renkamas 2017-03-11 ryto metu., rinksiu kitu metu 2017-03-13 vakaro metu, nes mažai dalyvaują žmonių. Limėtojas jau čia jis Jeremy_Santos pasveikinkime ji!!! Jeremy, turi 24h susisiekti su mani arba prizas atiteks kita. Kevin_Connor Pro_Dovidas Domantas_Slapss 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dzeikas 27 Parašė Kovas 8, 2017 Jusų V_P serveryje:Yamaha_Yamaha arba ( Yahama kaip tu sakai ) Trumpai apie jumis 4 sakiniai:Esu nuoširdus,darbštus ,nenuviliantis,draugiškas nerūkau. Ar saugosite masiną:Teip Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai): Nemoki angliškai skaičiuoti,geras darbininkas. Jūsų skaičiukas: 69 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tankistas Benas 151 Parašė Kovas 8, 2017 Anketos šablonas: Jusų V_P serveryje: Tankistas_Benas, Tankis. Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Mano vardas Bènas. Esu iš radviliškia rajona. Papušienio kaimo. Ieškau tokios ir tokios. Ar saugosite masiną: Jauniukiui jonui atiduosiu kad su kaimo bobutkem važinetus,bus kaimo alfa patinas. Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Nepažįstu Jūsų skaičiukas: 28 PATINKA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San Fulll 76 Parašė Kovas 8, 2017 3 valandas prieš , Tankas rašė: Anketos šablonas: Jusų V_P serveryje: Tankistas_Benas, Tankis. Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Mano vardas Bènas. Esu iš radviliškia rajona. Papušienio kaimo. Ieškau tokios ir tokios. Ar saugosite masiną: Jauniukiui jonui atiduosiu kad su kaimo bobutkem važinetus,bus kaimo alfa patinas. Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Nepažįstu Jūsų skaičiukas: 28 + PATINKA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San Fulll 76 Parašė Kovas 8, 2017 3 valandas prieš , Yamaha_Yamah rašė: Jusų V_P serveryje:Yamaha_Yamaha arba ( Yahama kaip tu sakai ) Trumpai apie jumis 4 sakiniai:Esu nuoširdus,darbštus ,nenuviliantis,draugiškas nerūkau. Ar saugosite masiną:Teip Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai): Nemoki angliškai skaičiuoti,geras darbininkas. Jūsų skaičiukas: 69 + Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Kovas 8, 2017 Ar saugosite masiną: aha Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai): neturiu nes nepažystu taves Jūsų skaičiukas: 38 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San_Good 22 Parašė Kovas 8, 2017 Anketos šablonas: Jusų V_P serveryje: San_Good Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Visada mėgstu išbandyt kažką naujo. Nors žinau, kad nelaimėsiu, bet neturiu ko prarast. Nenuleidžiu rankų, kol nepasiekiu užsibrėžto tikslo. Esu aktyvus ir draugiškas žmogėnas serveryje. Ar saugosite masiną: Žinoma, kaip savo tarpkojį. Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Neturi kur dėt mašinų. Mldc dovanoji savo daiktus, jų kitiems tikrai reikia. Nepažystu, bet manau mldc esi čiūvakas Jūsų skaičiukas: 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
aurimas0635 0 Parašė Kovas 8, 2017 Anketos šablonas: Jusų V_P serveryje: Tiesiog_Aurimas Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Esu maladec bahuriuks, dievinu mergikes i brenduka, pasineses ant alfa markiu kaip alfa patinelis , kolekcionuoju modeliukus:) Ar saugosite masiną: Taip kaip savo peles gala :DDD Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Mldc bahuriuks, tureciau sese atiduociau xdd, taip tai prikolns kiek zinau i sazinings Jūsų skaičiukas: 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San Fulll 76 Parašė Kovas 9, 2017 16 valandas prieš , Johnny Mangano rašė: Ar saugosite masiną: aha Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai): neturiu nes nepažystu taves Jūsų skaičiukas: 38 Anketa iki galo neuspildyta, nedalyvauji Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xenon_Verix 14 Parašė Kovas 9, 2017 Jusų V_P serveryje: Aistis_Audi Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Esu Aistis man yra 16 metų. Megstų padėti žmonėms kurie neturi nieko. Esu draugiškas ir malonus bei paslaugus. Niekad nepasiduodu ir einu iki galo. Ar saugosite masiną: Taip, nes tai būtų mano pirma mašiną Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Esi tikrai neblogas žmogus, nes pats dovanoji mašina ir nuomonė apie tave man vis gerėja ir matosi, kad tikrai esi geras žmogus ir turbūt niekad nepasiduosi p.s didžiausios sekmės. Jūsų skaičiukas: 45 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deimis_Brazeris 6 Parašė Kovas 10, 2017 Jusų V_P serveryje: Deimis_Brazeris Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Esu deimis, turėjęs brazzers membershipą 3 mėnesiams. Ar saugosite masiną: Jei brazzers neužsižėsiu važiuodamas tai jo saugosiu. Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Na apie tave mažai ką žinau, bet manau kad esi normalus bičiukas, bendradarbis mano :D. Jūsų skaičiukas: 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pro_Dovidas 2 Parašė Kovas 10, 2017 Jusų V_P serveryje: Pro_Dovidas Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Esu nuosyrdus nieko neprasyntis kat duok man cia ta tacke ;D Ar saugosite masiną: Zinoma maniciau ja taupisiu pasilyksiu uzdesiu tune deze ir poto pardavinesiu:) Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Esi geras nes atiduodi masina o ne taip kat ne duosiu tos masinos tiems vargams:DDD Jūsų skaičiukas: 39 San_Good mėgsta tai PATINKA ATSAKYTI Cituoti tai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Murray 9 Parašė Kovas 10, 2017 Jusų V_P serveryje: Ryan_Murray Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Mano realus vardas yra Linas, man yra 15 metų. Serveryje pradėjau žaisti prieš savaitę, tad nedaug ką čia žinau. Tikslas šiame serveryje yra pasiekti direktoriaus postą, o vėliau bus matyt. Ar saugosite masiną: Būtinai Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Nors ir esame nepažįstami, bet iš rengiamo konkurso galiu nuspręst, jog tu šaunus vaikinas, kuris niekada nieko negaili. Manau ateityje susibendrausim, bei tikiuosi kada nors serveryje susitiksim Jūsų skaičiukas: 23 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ema_And 648 Parašė Kovas 10, 2017 Jusų V_P serveryje: Ema_And Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Esu normali. Su visais gerai sutariu. Ar saugosite masiną: Tikriausiai taip. Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai): Kol kas nuomonė apie tave gera. Jūsų skaičiukas: 18 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Connor 248 Parašė Kovas 10, 2017 Jusų V_P serveryje: Kevin_Connor. Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Zdare visu pirma. Nu ką veiksiu su šita tačka? Tai atsakymas čiešinsiu katcytces. Varysiu dm. Ar saugosite masiną: Tai saliubomu. Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Nu ką žinau. Pohui toks čiuvelis. Kaula lošiam kartu. Karoče rep. Jūsų skaičiukas: 13. Domantas_Slapss 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domantas_Slapss 4 Parašė Kovas 10, 2017 Nu San_Fulllai, darai eventą? Tai tikiuosi, kad susirinks daugiau čiuvelių dalyvaujančiu SĖKMĖS pacanioks! Jusų V_P serveryje:Domantas_Slaps Trumpai apie jumis 4 sakiniai:Labuka, taigi pažįsti tu mane ir žinai, kad aš bšk išprotėjas prie prikolų ir free banneris Tai jo tu mane pažįsti tai nežinau ką daugiau rašyt.. Ar saugosite masiną:Jo saugosiu mašiniukąąą Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai)Mana nuomonė ta kad tu esi afigiet čiūvas kartais *****, bet sueina Žinau susipykom, kad aš tave free baninau srry :) Jūsų skaičiukas: 17 SĖKMĖS DALYVIAMS :*** Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Deaglaz 10 Parašė Kovas 10, 2017 Jusų V_P serveryje:Martis_Deaglaz Trumpai apie jumis 4 sakiniai:Esu bomžas, viską pralošiau kauliukuose ir dabar nebeturiu už ką bulkučių pirkt vpš Viskas tuom pasakyta. Ar saugosite masiną:Taip. Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Ką aš žinau, toks kaip ir visi. Su tavim kauliukus palošiu ir daugiau nk. Jūsų skaičiukas: 47 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Markeris_Wape 0 Parašė Kovas 10, 2017 Jusų V_P serveryje: Markeris_Wape Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Esu naujokas serveryje reikia tr.priemonės,jog galėčiau važinėti. Ar saugosite masiną: Taip. Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Neteko dar bendrauti. Jūsų skaičiukas: 18. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Timis'Sheik 0 Parašė Kovas 11, 2017 Jusų V_P serveryje: Timis_Sheik Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Esu žaidime naujokas, žinomas kaip Timis.Bendraujantis, draugiškas. Ar saugosite masiną: Žinoma Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Padedi naujokams, šaunuolis!Šeip neteko bendrauti. Jūsų skaičiukas: 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San Fulll 76 Parašė Kovas 13, 2017 Rakinkite temą. Ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose