Šaras_Mozilla 5 Parašė Kovas 25, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: S'M • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi manau dėl kreditų tai,jeigu tu nori pirkt vip narsyte ir kaina pilną yra 2.03 Euro.Problema ta jeigu tu neturi visai saskaitoi tu 3 centu tai realiai tu turi pasipilditi saskaitą 3 eurais.Mano pasiūlymas jog padaryti jog pirkti kreditus 700 išeitų už 1.74 Euro.Tuomet pildyti reik tik 2 eurais. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Sutaupome pinigus. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Jeff_Bistro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fokuz_Marokuz 12 Parašė Kovas 26, 2017 Tikrai už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Fashio 35 Parašė Kovas 26, 2017 Man asmeniškai tai nieko nekeistu nes atsiskaityti galima banko kortele. Bet jai servui nesvarbu pelnas tai + Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Guste_Lis 16 Parašė Kovas 26, 2017 UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mini_Boso 0 Parašė Kovas 27, 2017 Idėja visai nieko, kitiems gal būtų į naudą, gal truputėli sutaupytum aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LEAVINAU SITA BRUDA 6 Parašė Kovas 28, 2017 Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew_Moreno 43 Parašė Kovas 28, 2017 Už šita įdėja, žaidėjams būtų į nauda. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lemon_Madeit 331 Parašė Kovas 28, 2017 Manau, kad vietoj to reiktų tuomet padaryti atskirą pirkimą. Būtų tarkim komanda /vip, per kuria būna užsakymo numeris ir raktažodis. Nes jeigu padarys per kreditų pirkimą tai iškarto kristu pelnas, žinoma labai nepasijustu, bet vistiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Frost 21 Parašė Kovas 29, 2017 Nebloga įdėja, siūlyčiau įgyvendint, up krč. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose