js 117 Parašė Kovas 26, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jackie_Sweet. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo vakar. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai pasiūlė. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nežinau, tiesiog atsibodo miestai, draugai pasiūlė kad šitas geresnis serveris, tai pasilikau jame ir bandysiu kažkaip įsivažiuoti į šį serverį. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nebuvo sunku, supratau visas ir jas įvykdžiau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Pats pirmas darbas šiame serveryje buvo Medkirtys, gan įdomus, nelabai pelnus, bet vistiek įdomiau negu nieko nedirbti. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : /gps komanda padės. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Jeigu reikia kažkur nuvažiuoti, žinoma įsijungiu. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau nušautas, kai dirbau savo darbą. Medelyne pjoviau medį ir kažkas mane nušovė. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Manau pakanka, surasti nebuvo sunku. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar kol kas nenaudojau. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Buvau iškvietęs medikus, greitai sureagavo į iškvietimą ir greitai atvyko. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Man buvo pakankamas ir aiškūs, kad suprasčiau viską apie šį serverį. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Galbūt naujokams duoti daugiau patirties taškų ir pinigų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Kovas 26, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose