Impressible_Lauriz 471 Parašė Balandis 4, 2017 Laba diena,sukūriau jums darbų parašus, gero naudojimo GreenSide žaidėjai! Jack_Torreto Ticky_Swerry Demarcus_Norwood 8 kiti 11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Balandis 4, 2017 Atsigavai Lauri, darbai vėl verti dėmesio Impressible_Lauriz Lauris Drift 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ticky_Swerry 7 Parašė Balandis 4, 2017 Impressible_Lauriz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kafka 93 Parašė Balandis 4, 2017 Nu gražu galėtu manau skirtis spalvos butu gražiau bet gerai padirbėjai sėkmės lauksim update. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew_Moreno 43 Parašė Balandis 5, 2017 Gražiai patiko mldc, laukiam kitų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Take_Risks 47 Parašė Balandis 5, 2017 Visai nieko tokie, bet tikrai yra, kur tobulėti. Sėkmės darbuose, bei parodyk daugiau darbų, ir nenuleisk rankų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Balandis 5, 2017 19 minutes prieš, Matt'Wooxy rašė: Visai nieko tokie, bet tikrai yra, kur tobulėti. Sėkmės darbuose, bei parodyk daugiau darbų, ir nenuleisk rankų. Aš 4 metus užsiimu tuo,o tu man sakai tobulėti? tai gal tu pradėt tobulėt? ir pabandyk padaryti kažką? Domas`Acme 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Take_Risks 47 Parašė Balandis 5, 2017 28 minutes ago, Impressible_Lauriz said: Aš 4 metus užsiimu tuo,o tu man sakai tobulėti? tai gal tu pradėt tobulėt? ir pabandyk padaryti kažką? Ką galiu pasakyt, kad tie kurie metus užsiima geriau padaro, o jeigu kritikos nemoki priimt - Neprašyk įvertinimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ema_And 648 Parašė Balandis 6, 2017 Tikrai gražūs bei įdomūs parašai, sėkmės kuriant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose