Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Direktoriu Pofka_Salivop

Domas_Wow

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domas_Wow

• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Salivop

 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: GSPD

• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Tyčinis Komendanto junginėjimas, kad žaidėjui nebūtų suteiktas šansas mokėti baudos, ar nereikėtu vežti į kalėjimą... Ir žaidėja nušauna ne pats Direktorius kuris įjungė Komendanto valandą, o jo darbuotojai...

• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Už ''Komendanto'' valandos įjungimą išjungimą, kai tarpas tarp įjungimo ir išjungimo vos kelios sekundės ar minutės, ir tai pasikartoja kelis kartus per dieną. Nors komendanto valanda turėtu būti įjungta valandą,ir  galėtu būti paklaida 5 minutės + -. Ir kartais būna net, kad komendanto valanda būna įjungta daugiau nei kelios valandos ir tuo tarpu negalima susimokėti baudos Policijos Departamento pastate.

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :

Įjungimas ir išjungimas:

716a2c436af21df169278e72cec24cd1650.png

62b0a5b93b8d96fb2410ff87dd753385335.png

2 pasikartojimas įjungimo ir išjungimo:

ad7657430663c2844c605126b0771c82864.png

Ir vienas pavyzdys, kai taip daroma vien dėl to,kad nušauti žaidėja kuris turi star ir stovi ligoninei, kad nereikėtu siūlyti baudos ar laukti kol išeis ir išvežti į kalėjimą...:

8557c3ebb189b8f6dcb793bcbaff447120.png

1381f4e34ec33254278960342f74209a783.png

Taip nutyko ne man, bet manu tai neturi įtakos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas Domai,

Ačiū už dar vieną papeikimą, tikrai neturiu ką veikti, tad tikiuosi jog jų iš tavęs vis daugės. Tik nežinau ko nori pasiekti ;D Ne tokiu būtu reikia eiti link GSPD direktoriaus posto. 

  • Vienoje nuotraukoje, kur komendantas buvo įjungtas o po to iškart išjungtas, tai buvo padaryta netyčia, tuo metu joks žmogus nebuvo nušautas, galima žiūrėti LOG'us.
  • Niekada nedarau "komendanto valandos" ilgiau nei viena valanda, Yra buvę vieną kartą, kai apsimiegojęs žaidžiau naktį, ir netyčia palikau iki pat ryto. Tačiau prisiminiau, ir anksti ryte jį išjungiau, dėl to manau niekas nenukentėjo, Niekada neviršiju leistinos 3 kartų per dieną ribos.
  • Komendanto valanda įjungta tada kai yra gan nemažai gaudomų  - /gaudomi sąraše.
  • Komendanto valanda orentuotina į tuos asmenis, kurie yra "GSPD stebimų asmenų sąraše", arba tie kurie pasinaudoja pastatais, į juos įbėga, ir po kiek laiko atsijungia. Komendanto valanda padeda tokius pažaboti, ir sulaukti tinkamos atsakomybės. Jei asmuo nėra rezonansinis nusikaltėlis, komendanto specialiai neįjungiu, tiesiog tęsiame patruliavimą, o kai asmuo išeina, pagauname. 
  • Manau žodis "Komendanto valanda" parodo jog negaliu viršyti vienos valandos. jei viršyčiau, tai jau būtų ne žaidėjų naudai, o mūsų - GSPD darbuotojų. Tačiau jei "Komendanto valanda" įjungiama trumpiau nei vienai valandai, tai jau yra žaidėjų naudai, o ne GSPD darbuotojų. Nes esu supratingas direktorius, ir žinau jog kalėjime ne visi nori sėdėti, tad kartais tokią griežtą "valandą" būna atšaukiama ankščiau nei įprastai.
  • Pažiūrėjus į tave, forumas tau turbūt kaip antri namai, bet ne dėl diskusijų, naujų pažinčių ar naujų draugų susiradimo, bet dėl "skundų" rašymo. Tu turi tokia teisę, bet tie skundai būna tokie "lempiniai" (nepykit lietuvnikai) kad net kartais tikrai pasijuokiu iš jų... Susirask kokią nors kitą veiklą, nei važinėti su gaisrine, į visus pilti vandenį, o kai už tai esi pagautas, rašyti papeikimus darbuotojams, kartais direktoriui, jog "free star" arba tas ar anas nedarė taip ar anaip. Pirmą pasižiūrėk į save, o tada žiūrėk į kitus. Toks jausmas kad pagrindinis GSPD uždavinys "tvarkos palaikymas" tampa į "skundų nagrinėjimas". 
  • Ir aplamai, mano jurisdikcija kada ką junginėti. Kai būsi direktorius, galėsi komendanto išvis neįjungti.
  • Jei ir toliau rašysi melagingus papeikimus darbuotojams, mano sukurta taisyklė "įrodymai renkami už bet kokį baudimą" bus atšaukta, ir pareigūnams bus įsakyta nerinkti įrodymus už tuos pažeidimus, kur "nuostatuose" parašyta jog neprivalomi įrodymai. Nes dabar kiekvieną tavo rašytą papeikimą, turime atsakinėti ,ir dėti įrodymus, kuriuos visada, pabrėžiu, VISADA, turi pareigūnas, nepaisant koks tai pažeidimas. Tačiau manau esame per daug sąžiningi su tavimi. Tad ruoškis kalėjime būti dažniau.

Kitas pastebėjimas - civiliams: Jūs prisimenat savo teises tada - kada esate sugauti, ir gresia atsakomybė. O prieš tai net nežiūrite, kad tikrai kažką padarėte blogai. Tie jūsų pasakymai "ppk" "tu nežinai taisyklių" "yra tokia taisyklė" ir pnš. mane jau glumina :D Ar jūs tikrai tokie nevykeliai ? nemokate skaityti ar kas? Viskas aiškiai reglamentuota forume, persiskaitykite prieš rašant papeikimus dėl "mūsų - gspd darbuotojų pažeidimų". Pvz.: Buvote surakintas ligoninėje. Jūs rašote jog yra taisyklė kuri neleidžia mus to daryti. Tada kyla klausimas, kurio projekto taisykles skaitėte. Dar vienas pvz.: Negalite stabdyti be H raidės. Kur tai yra parašyta? Stabdymo taisykles aiškiai nurodžiau "VertaŽinoti" temoje, tad prašome skaityti jas, o ne "pos faktum" po to raudoti tokiose skunduose kaip šitas. 

Gali nesijaudinti, greitu metu man prasidės Tarnyba kartu su patruliais realiame gyvenime, galėsi mėginti pretenduoti į GSPD direktorių, gal tu geriau išmanysi taisykles. 

Pagarbiai departamento direktorius,

Pofka Salivop

Paka nevykeli.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kažkada minėjau, kad interjeruose yra didelė spraga - jame esančio gaudomo niekaip neištrauksi, dėl ko chebra labai dažnai tą išnaudoja, o kadangi aš labai nemėgstų spragų ir jų išnaudojimo, sukuriu tam tikras išimtis, kad tos spragos būtų neveiksmingos, tad kol iš scripto pusės teisėsaugininkai neturės galimybės kažkaip "ištempti" čiuvelio iš pastato, nedrausiu įjungti komendanto valandos labai trumpam laikui, kad nušauti nusikaltėlį, esantį viduje.

Aišku, turi būt tam tikros ribos ir tokia išimtis turėtų būt naudojama tik tuomet, kai gaudomasis piktybiškai neišeina iš interjero( už šitą dar įtarimą galima užmest ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    5 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.