尸口山当卜 83 Parašė Balandis 24, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvys_Drifteris 2. Kokios pagalbos jums reikia: Kad gražintumėt man mano nrg. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Susitaisiau nrg už 66k ir nuvežiau į garažą, kita dieną prisijungiu išsiėmu nrg atsirado sf mieste vandenyne ir dar ten jos nėra. patys pažiurėkit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauryns 3 Parašė Balandis 24, 2017 Atstatyk už 1.500, čia bug'as būna. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
尸口山当卜 83 Parašė Balandis 24, 2017 Už serverio klaidas nežadu mokėti pinigus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauryns 3 Parašė Balandis 24, 2017 Tai tegul nrg ir puva tenai Čia kaip ir neklaida, tesiog senai ji, dažniausiai per didelis pingas ir ji neatsiranda, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viscountess_Qss 92 Parašė Balandis 24, 2017 Rašyk į serverio klaidas, dėl šito. Man dažniausiai irgi toks variantas pasitaiko, ir manau tikrai ne vienam tau čia. Tad parašyk, ir Aivaras ištaisys. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jetas_Lee 4 Parašė Balandis 28, 2017 Pagal, tai jei vandenį nebūna, tada ji kažkaip pakimba ore ir lieka ten. Jau kaip daugelis sakė: "Čia yra klaida". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose