Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Helovinas beldžiasi į duris! ×

Unban Edvinas_Messi

Edvinas_Messi

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Edvinas_Messi

• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :John_Extazy

• Už ką buvote užblokuotas ?:Čytus

• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :

Mačiau video , net juokas paėmė Čytas Čytas :DD , kaip pradėjo verkt ir rašyt man ,  kad čytas aš pradėjau filmuot , foto nepadariau kaip mane užbanino turiu video , nes visad filmavau ,  nesu pro cbugeris , saudau letai ir pataikau o ką čia verk , ką aimas ar inv tai bbžn.

Kaip sakiau nesu pro "Cbuger" kaip kiti , bet bandau šaudyt nu jei čia aimas tai vakar šaudžiausi dm zonoj John_Extazy irgi į aima panašiai užjudejo  nuo 3 min , čia sake šitam serverį reikia visad filmuot , nes tik pataikai į žmogu banina 

http://www.part.lt/perziura/fd98e98943b40ad68edaeeffb144d037354.png

Užvakar irgi buvau pasijungęs verke , kad Messi čytas irgi va pafilmavau savaime aišku , kad kaip filmuoji daug sunkiau šaudyti , nes pradeda lagint .

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=AwktwwtrLQ8&ab_channel=SashaBelov

• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį 

http://www.part.lt/perziura/0abca613134f5c44c19f2270f6d116d3760.png

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Griebiesi paskutinio galimo šiaudo, žiūrint video nuo 2:50 pats matai, kad lagina, nesiima gyvybės, šaudau į tą vietą kurioje buvo asmuo prieš 5 sekūndes ir raundo pabaigoje nebuvau nukeltas į pradžios tašką :D

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
19 valandas prieš , John''Extazy rašė:

Griebiesi paskutinio galimo šiaudo, žiūrint video nuo 2:50 pats matai, kad lagina, nesiima gyvybės, šaudau į tą vietą kurioje buvo asmuo prieš 5 sekūndes ir raundo pabaigoje nebuvau nukeltas į pradžios tašką :D

Nėra to šiaudo neišsigalvok įmečiau ką turėjau ir viskas , tai čia mažas procentas  kad atbanins , nes jūs ten nuo serverio starto su Unban prižiūrėtoju dar sueinat ir kaip užbanino pažiūrėjęs į Teamspeak'a tryse sedėjot vienam kanalę  tad  ;/  man patinka jūsų mąstymas "rimčiausi GS žaidėjai gaujiniai " užbanini kitą gauja pgr narius ir rašot su bennečiais rimčiausi mes GS daužom viską o , kad tas Bennetis jau 2 kartus su 100 procentiniais įrodymais pasigauna , bet ne ėsmė jūs vistiek rimčiausi pirmos dienos užteka pamatyt jumis sudaužėm į vieną kasą per dvi dienas nei zonos nepaėmėt ir uždaret  kita diena raša -  "paprikolu sukūrėm gauja pažiūrėt kas gera"  :DD

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.