Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Pervežėjų direktoriu

Bounty Game

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bounty_Game

• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Deivis_Fuksas

 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjų

• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Apačioje išvardinti punktai kuriems direktorius nusižengė, pirmiausiai  nekompetetingas elgesys nes buvau priimtas į firma, ir buvau išmestas visiškai be priežasties ar įrodymu. Taip galbūt elgiausi kai kuriose vietose negerai, tačiau mane žudė kiti atrinktieji žmones todėl aš nesijaučiu kaltas, aš manau direktorius kaltas jog pirmiausiai nesugeba suvaldyti patekusiųjų žaidėju kurie darė ir trugdė daug kam. Todėl aš manau jog esu visiškai be priežasties atmestas, paklausus direktoriaus ,, firmos vadovo " tikrai norėjau tiesiog sužinoti priežasti dėl kurios buvau atmestas ir galiausiai be jokiu pyktumu pasitraukti sužinojas kodėl, tačiau direktoriu klausinėjant 40 minučių atsakymo negavau, nors jis mane prieme pats ir mano atsakymai jam tiko. Kitaip tariant išmetė dėl pašalinių priežaščiu, taip tai neteisinga. Direktorius visiškai nejaučia atsakomybės, nebendrauja su žmonėm kurios atmetė ir neteikia lygiu teisiu priimdas į darbą, draugus neapklauses priema o mane apklausė ir atmetė paskui vien dėl to jog kažkam neįtikau. Nenorėčiau sulaukti iš direktoriaus pusės jokiu atmazu ar kažko panašaus, aš nemanau jog jūsų direktoriau elgesys buvo teisingas paklausiau gražiai kodėl buvau atmestas, jus atsakymo nepateikėt. Ir aš jaučiuosi nuvertintas, ir įžeistas nes direktorius mane išskyria dėl asmeninių priežaščiu. Norėčiau jog direktorių prižiūrėtojas atkreiptu į tai dėmesį, ir atitinkamai pasikalbėtu ar nubaustu direktorių už netinkama elgesį ir pavyzdi žaidėjams. Nes pagal jo elgesį aš suprantu tik tiek, gavau direktorių - esu vadas, atšokit nevykėliai žaidėjai jus man neįdomus.  

• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; 1.0.1 Kiekvienas serverio direktorius privalo jausti atsakomybę einant direktoriaus pareigas; 1.2.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo gerbti visus serverio žaidėjus ir visiem suteikti lygias teises įsidarbinti į savo firmą.1.4.0 Direktorius ir pavaduotojas neturi teisės, dėl savo užimamo posto, save iškelti aukščiau už kitus žaidėjus.

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : 5a41f16419eb46fabd12c7e967aca1d0206.png

f9a5e58d9d4f1a29caeb25dc97f2c926657.png

96272a81a044598cd4b911b229abab3c87.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, visų pirma ačiū tau už pirmąjį papeikimą, bet čia nematau jokio tolko atsakinėt. Pirmiausiai tu nebuvai priimtas ir nebuvai išmestas iš darbo, jei jau taip - pateik įrodymus, jog tu gavai pakvietimą įsidarbinti į mūsų firmą. Ten buvo daugiau nei 10 žaidėjų, virš 12 apklausiau, todėl nieko negalėjau padaryti, kaip atmesti tave ir dar vieną tavo draugą - Antoske_Soprano, aka Forever_Young, kuris atėjo su antrąją paskyrą ir nebuvau užtikrintai įsitikinęs, jog jis galės pražaisti 420 minučių per savaitę. Man apklausinėjus dar kelis žaidėjus, kanale darėt nesąmonės, sakė leidi muzikas, įžeidinėji kitus kandidatus, tai jau ir matosi jūsų bendravimo lygis, atsiprašau, bet aš tikrai netoleruoju tokių žmonių. Taip, aš tave apklausinėjau ir numovinau į kitą kanalą, tačiau nebuvai užtikrintai priimtas, dar buvo svarstoma apie tave ir tavo draugą, tai atmečiau abu, bėje tavo aktyvumas nebuvo vienas iš geresnių, o man šiuo metu reikia aktyvesnių darbuotojų. Paliekam viską spręsti Andriui, nieko daugiau neberašysiu..

Įrodymai, kurioje parodoma jūsų bendravimo lygis:

92089420c1424a9a6ec1ac31efcd6938639.png

9c17580332fffcaf80ce332e75164c2a56.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
6 minutes ago, Deivis_Fuksas said:

Sveikas, visų pirma ačiū tau už pirmąjį papeikimą, bet čia nematau jokio tolko atsakinėt. Pirmiausiai tu nebuvai priimtas ir nebuvai išmestas iš darbo, jei jau taip - pateik įrodymus, jog tu gavai pakvietimą įsidarbinti į mūsų firmą. Ten buvo daugiau nei 10 žaidėjų, virš 12 apklausiau, todėl nieko negalėjau padaryti, kaip atmesti tave ir dar vieną tavo draugą - Antoske_Soprano, aka Forever_Young, kuris atėjo su antrąją paskyrą ir nebuvau užtikrintai įsitikinęs, jog jis galės pražaisti 420 minučių per savaitę. Man apklausinėjus dar kelis žaidėjus, kanale darėt nesąmonės, sakė leidi muzikas, įžeidinėji kitus kandidatus, tai jau ir matosi jūsų bendravimo lygis, atsiprašau, kadangi tokių žmonių netoleruoju. Taip, aš tave apklausinėjau ir numovinau į kitą kanalą, tačiau nebuvai užtikrintai priimtas, dar buvo svarstoma apie tave ir tavo draugą, tai atmečiau abu. 

Įrodymai, kurioje parodoma jūsų bendravimo lygis:

92089420c1424a9a6ec1ac31efcd6938639.png

9c17580332fffcaf80ce332e75164c2a56.png

Kažkaip kitaip sakei kaip bendravome teamspeak kanale. Be to kur įrodymai, kad aš kažką dariau Forever čia vapšė nepričiom lauksiu įrodymu su manimi o ne su kitais :). Ir nesvaidyk nuotraukų kurios buvo darytos ir siustos ne tau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

"nes buvau priimtas į firma, ir buvau išmestas visiškai be priežasties ar įrodymu."

Patekimas į antrą ar dar kokį atrankos etapą ir pakvietimas įsidarbinti į firmą yra du skirtingi dalykai, patikrinau logus, pakvietimas įsidarbint tau nebuvo suteiktas. Per atrankas direktoriams galima priimti iki 10 naujų darbuotojų (išskyrus pirmąją), jei potencialių kandidatų yra daugiau - direktorius turi atmesti prasčiausius, jog likusių kandidatų skaičius būtų lygus arba mažesnis dešimčiai. Direktorius baudžiamas nebus, tačiau jo vietoje būčiau atmetęs dar du žaidėjus, kurie taip pat nepanašūs į modernios civilizacijos gyventojus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.