Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Deivis_Extazy

Neaktyvus

  • 49

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

587 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Jack_Score 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dzo_Blagadariu 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmai n** tai manau yra keiksmažodis sėkmės. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Score2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą (pavadinimas, ID, Retumas): Parduodu l.retus skinus big smoke harris ir zero. arba domina keitimas i betkoki nrg3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): https://imgur.com/a/kM04n5B4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siūlom komentarose5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): -
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Krc_DanilasKam bus naudojamas kanalas?: Bendrauti su draugas kad niekas netrugdytu ir t.tMokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Paimiau iškart ant 2mėn sumokėjau 20k https://imgur.com/a/KNn6F1KTvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis :Taip
  4. Sveikinu tapus naujuoju Medikų direktoriumi - Electric_New, tikrai geras pasirinkimas!
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Rayn_GlockKam bus naudojamas kanalas?: Bendrauti su draugas bei kad niekas netrugydtuMokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : https://imgur.com/a/l1dHtDnTvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis.
  6. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Carl_Kent Kam bus naudojamas kanalas?: Nuosavas kanalas bus naudojamas kalbėjimui su draugais ir kitais pažįstamais asmenims, nes nėra laisvų kanalų pokalbiams, arba yra, tačiau prieina visai nepažįstami ir daro nesąmones. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) :https://imgur.com/a/c2FHMQo Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis.
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Score • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukis_Weed • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklama • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  8. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Jack_Score 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Kenshin_Yona 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  9. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Jack_Score 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Algis_Murauskas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  10. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jack_Score 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Misteris_Erikas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Ižeidimas 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  11. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jack_Score 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Lukas_Infernus 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Flood 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
  12. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jack_Score 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Blues_Viper 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimas 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  13. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Jack_Score 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Freez_Armani 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  14. Evento šablonas. Jūsų vardas serveryje: Carl_Kent Skaičius kuri renkatės: 8 Kur išleisite pinigus: Taupysiu, o su laiku žiūrėsim
  15. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jack_Score 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Anton_Cartel 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Flood 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.