Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Gaujos/Admin komandos. [0.1.8.1]

Skrajojantis_Olandas

Jūsų manymu ar reikalingos šios idėjos?  

59 balsai

  1. 1. Jūsų manymu ar reikalingos šios idėjos?


Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis Olandas  

 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki Greenside bendruomenės nariai, apačioje išdėstysiu savo mintis, kurios mano manymu, padėtu užtikrinti geresnę žaidimo kokybę. Rašymo principas bus (idėja/paaiškinimas/jos nauda) išsamiai paaiškinta, taigi taip savininkai savo nuomone galės reikalingas įgyvendinti.   

 

  • Pirmoji idėja būtų apie priėmimą į gaujos gretas. Gaujos lyderiams yra sukurta GUI lentelė su gaujos valdymu. Toje lentelėje yra funkcija Priimti į gaujos narį, aš siūlyčiau ją pakoreguoti į Pakviesti žaidėja į gaujos gretas. Pakvietus žaidėją į gaują, pakvietimą turėtu patvirtinti GP/GPP tik tada galėtu sėkmingai prisijunkti į gaujos gretas (šis dalykas galiotu tik oficialioms gaujoms). Ne oficialios gaujos galėtu kaip ir seniau priimti visus ką tik norėtu, be jokių patvirtinimų (vis tiek jeigu ne oficialios gaujos nesugeba apsieiti be čytinimų, ir nekompetentingo elgesio, jos yra uždaromos). Kodėl šita idėja yra reikalinga? Ogi visi puikiai žinome, jog gavus ban'ą už čytinimą, dažniausiai yra susikuriamas kitas account'as, ir vėl tas pats žmogus ramiai žaidžia, ir dalyvauja veiksmuose.   

 

  • Kita mintis kilo vėl gi, dėl tu pačių čyterių. Ji būtų apie reikiamą taškų kiekį (xp) norint įstoti į gaujos gretas. Siūlyčiau padaryti 15k-20k xp kiekius, jog nebūtų galima tik susikūrus naujus vartotojus, vėl eiti į gaują, ir gadinti veiksmo kokybės (savo nuostabiomis magijomis). 

  

  • Kalbant apie admin komandų išnaudojimą. Visi žinome tą bug'ą kuomet pasiūlome žaidėjui /get, jis palaukia kol jus padarot /pzu koki nors žaidėją, ir sutikus nusitelina pas jį. Bugo sutvarkymas padarytu žaidimą įdomesni, ir baigtųsi serverio klaidų išnaudojimai. 

 

  • Admin komandų galimybės veiksmo metu. Manau jog visiems žaidėjams, kurie yra gaujoje, veiksmo metu neveiktu tokios komandos kaip /pzu, /atp. Nes jos dažniausiai yra naudojamos ne pagal paskirtį.  

 

  •   Mirus ir gulint ant žemės, išgyvenimo laiko rodymas. Siūlyčiau padaryti stulpelį, kuris mažėtu kuomet esi mirties būsenoje. Taip matytume kiek laiko išgyvensime. Būtų viena iš naujovių, kuri leistu mums, labiau planuoti, ir žinoti laiką kiek mums liko gyventi, ir laukti kol pakels. 

  

  • Ginklus pardavinėti leisti tik gaujos nariams. Padidėtu gaujų fondas, nes dabar civiliai nusprendžia, perpardavinėti ginklus, nors mano manymu tai turėtu būti gaujinių darbas. 

 

  • Nusipirkti šarvų į asmeninį inventorių. Ką tai reiškia? Principas yra toks pats kaip vaistinėlių, tiktais nusipirktų šarvų kiekis būtų max 2 vienetai. Šarvus galima būtų užsidėti kas 5 minutes. Perkant šarvus ginklinėje, rodytu GUI lentelę su pasirinkimais pirkti šarvus ir automatiškai užsidėti/pirkti šarvus į inventorių.  

 

  • /pzu komandos patobulinimas. Stebint tam tikrą žaidėją siūlyčiau pridėti apačioje viename iš kampų detalesnę informaciją. Laikomas ginklas rankoje, taikinuką, padaryta žalos kiekį, veiksmus kuriuos atlieka klaviatūroje. Padėtu lengviau atpažinti, naudojančius nelegalias programas asmenis.  

 

 

 Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pasiskaitę susidarysit nuomonę ir galėsit apačioje įvertinti. 

 Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite  papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą) 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pritariu viskam, dėl xp kiekio nuo kada būtų galima eit į gauja, manau netgi patys GP galėtų sukurtį taisyklę,kad būtų galima priimti nuo tam tikro kiekio xp į gaują, Pzu patobulinimas padėtų sugaut visus čyterius, mirus lentelė kuri parodytų kiek laiko liko iki mirimo labai padėtų. O dėl šarvų 10 kartų už, puikios idėjos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

nesutikciau su paskutine ideja

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai visos idėjos yra neblogos ir tikrai jų reiktų. Nes dabar žmonės dabar gali ir apgauti sistemą, o šias sistemas padarius būtų neįmanoma apeiti sistemą.

  • Admin komandų galimybės veiksmo metu. Manau jog visiems žaidėjams, kurie yra gaujoje, veiksmo metu neveiktu tokios komandos kaip /pzu, /atp. Nes jos dažniausiai yra naudojamos ne pagal paskirtį.  

Šita idėja nereikalinga mano manymu tiesiog gaujom/per veiksmus /atp eitų daryti tik kas 5-7minutes. O /pzu tikrai tegul lieka nes jei čytintų kažkas tai būtų įmanoma pastebėti. Ir reiktų sutvarkyti klaidą su /get kada adminas visiems pasiūlo /get jie nesutinka ir tas adminas kuris pasiūlęs visiems /get padaro /atp pvz prie zonos, ginklinės, bet kokia kita vieta ir paspaudę N raidę jie visi nusitelina kur administratorius padarė /atp.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

karoce viskas ok bet del sarvu nesamone butu nebeidomu pasidarytu, ir karoce kas dar tai kad pvz taip nebutu tokiu prikolu kad saudaisi zonoj ir va tokie kaip vsio_charaso mato kad mirs ir atsijungineja, uz tokias nesamone iskart banus det, ir del pzu padarytu kad neveiktu tik gaujos nariams, ir butu paskirti tam tikri zmones is komandos ar kazko kurei priziuretu visus gaujinius kad necytintu, apie gpp net nekalbu nes jis to nepriziuri,

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nuspaudžiau taip, bet abejoju ar išvis juos darys Aivaras. Nes tą pasiūlymų temą kaip ir nereikalinga mano manymu, nes jis pats sprendžia kaip jam pačiam asmeniškai geriau patobulinti ar atnaujinti serverio dalį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labai nuostabi ideja , manyciau kad reikia jos , nes as uz ,ir staska_paskutinis irgi saka uz , autorius tikrai pasistenge toki teksta sugalvot ir rasytojas tiek parase nuostabi ideja labai as uz visoms pusems myliu visus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.