Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas dėl chipavimo ir garažinių

Index_Fuzion

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Index_Fuzion

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą

  • Chipavimo idėja, tai manau būtų gera idėja padaryti taip, kad mechanikai galėtu chipuoti mašinas (sukelti galia), tai tarkim atvaziuoja elegy ten sumoka už chipavima, ir padaro jį manau chipo darymas geriausias būtų, kad tiesiog įdeda į mašina NOS, arba tiesiog visom masinom apribojima padaryti tarkim elegy gali 190 važiuoti max o padarytų kad važiuoja tik ką nusipirkus 170 kažkur, o padarius chipa galėtų važiuoti iki 190. Manau ši idėja ne iš geriausių, bet tikrai būtų unikaliau, nes dar niekur nesu mates kad toks dalykas būtų.
  • Garažinių idėja. Nu tai įdėti garažus serveryje kelis ar daugiau, ir žaidėjai arba už kreditus arba už serverio pinigus nusiperka ta garaža kur mašinas tvarkyti galės. Iš mechanikų pasirūpina įrankiais, ir tvarko mašinas kitiems. Manau ši idėja irgi dar bent jau man niekur nematyta, bet labiausiai man patinka šita idėja, dėl to kad nevisalaika būna mechanikai prisijungę, o kai tvarkyti mašina reikia niekas negali sutvarkyti, ir žaidėjai turės veiklos įdomiau manau būtų.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau būtų išdalies įdomiau, ir būtų veiklos garažiniams ir mechanikams.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdėja nėra pati iš geriausių, nes kurie turi daug pinigų galėtų daug tobulintis ir jie važiuotų greičiau negu kitos mašinos ir kiti nebepirktų kitų mašinų. Reikėtų daug ką redaguoti, nes gaunasi truputį nelogiškai. Su garažu būti tikrai gerai, nes pavizdžiui nusipirktų iš mechanikų rankius ir garaže galėtų juos naudoti būtų įdomiai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
2 minutes ago, Salvis_Gta said:

Aš už visai nebloga idėja, tikrai niekur neteko matyti

 

Įdėja yra matyta, nes buvo kurta tema su mašinu tobulinimu, bet jis parašė kitais žodžiais.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.