Lietuviskas_Zmogus 1.163 Parašė Birželis 7, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lietuviskas_Zmogus (Bounty_Game atsako už įsp) • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Den_Monte • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Bounty Game 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
TavoTevs 0 Parašė Birželis 7, 2017 Žmogau, nebejuokink, jai tau lagina mieste, tai nereiškia, kad kiti turi kentėti dėl tavęs... Nesuprantu, kai kompiuterį turėsi normalų ar internetą, tada ir bausk už speed ar kažką, čia aiškiai matosi, kad dėl tavo lagyno aš nukentėjau... Atkreipk dėmesį į mano pagreitėjimą, kaip matosi, viskas normalu... Vaikų pasaulis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bounty Game 8 Parašė Birželis 7, 2017 4 minutes ago, TavoTevs said: Žmogau, nebejuokink, jai tau lagina mieste, tai nereiškia, kad kiti turi kentėti dėl tavęs... Nesuprantu, kai kompiuterį turėsi normalų ar internetą, tada ir bausk už speed ar kažką, čia aiškiai matosi, kad dėl tavo lagyno aš nukentėjau... Įdėmiau žiūrėk į spidometrą per sekundę ar net mažiau tavo greitis nuo 4km/h pakyla iki 30-90km/h. Eik akys praplauk arba akinius nusipirk LAISVAS. Ir be to pingas pas mane stabilus ir palagino nuo tavo gebėjimų lekioti per MontGomery. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
TavoTevs 0 Parašė Birželis 7, 2017 Dabar, Bounty_Game rašė: Įdėmiau žiūrėk į spidometrą per sekundę ar net mažiau tavo greitis nuo 4km/h pakyla iki 30-90km/h. Eik akys praplauk arba akinius nusipirk LAISVAS. Aš nesuprantu, kas čia per išsipisinėjimai... Nesu gyvenime naudojęs palengvinančių programų, o dabar kažkoks laggeris nufilmavo, kai mano greitis normalei pakyla ir turiu kentėti nuo jo? Nusivylęs esu serverio administracija, taip ir būna, kai vaikai prisiperka tų admin ir baniną ką nori, nors būtų keli įrodymai, o ne vienas, kai jam lagina mano greitis pakyla... Iš vis administracija turėtų būti renkama, o ne perkama, krč, atradau naują servą ir galvojau linksmai pažaisiu, bet pastebėjau, kad neišeis... Nusivylęs esu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Terry_Wilkins 1 Parašė Birželis 7, 2017 Nuo 0.20s net matos, kad filmuotojui pradėjo lagint ir manau, kad visą likusį kelią jam buvo tas pats.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Birželis 8, 2017 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose