Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas ūkininkams.

Dovydas_Richmond

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dovydas_Richmond

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1.Galbūt ir pritarsit galbūt ir nelabai sąmoningai, bet norėčiau, jog ūkininkai būtų darbas su pakvietimu nes kiek man yra tekę būti ūkininkuose visi daro nesąmones, trankosi su tom kombainom išvažiuoja į miestelius .. galėtų nors ir prižiūrėtojas jų būt, kad juos galėtų išmest 1h ir tada galėtų vėl jie įsidarbint, jog suprastų savo kaltę. 2. Jog fūristams įdėtų linerunner fūrą su priekaba, į tą priekabą iš kombainų galėtų privaževę paspausti Y raidę ir išpiltų grūdus, aišku, jog tilptų nors 2 kartai pilnų bunkerių kombainoje į tą priekabą. Tada supilūs grūdus į sandelį galėtų būti priemimo grūdų punktai, punktus galėtų padaryt kaip verslus, ir išpilūs grūdus gautų pinigų, aišku jog nepiknaudžiautų galėtų padaryti jog grūdųs galėtų išpilti į punktus nuo 13:00 iki 15:00 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Būtų įdomiau žaisti serveryje ir ūkininkuose nedarytų nesąmonių, manau būtų relybiškiau.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O kodėl nepadarius Kombainu zona pnš kai kaliuzei kai nuteistas asmuo pabėges nuteleportuojamas atgal i kaliuze.

Iš žmogaus pvz gali but atimtas kombainas nes jis paliko darbo skirta zona. Žinau tam reikėtu padaryt automatine sistema, ir sužimėt darbo skirta zona.

Na žmogus pvz atsisėda už kombaino vairo kai jis bando palikti zona jam duodamas pranešimas kad iš jūsų bus atimtas kombainas nes paliekate darbo zona.

Dėl grudu... Kombainai surenka grudus> juos ten pat perdirba ir gamina duona> duona išveža į fabrika> tada taip sakant duona kuri įeina į picos pagrindus išvežama kaip mažasis krovinys> tada picerininkas pagamina į pica> pica parduodama ūkininkams> ūkininkai toliau dirba > Kombainai surenka grudus> juos ten pat... nu karočia supratot. Užburtas ratas, gyvenimo ciklas ir t.t

Kam tie linerunner jei viskas taip ir taip gerai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, nes manau jeigu trugdo dirbti šaudo ar dar ką nors daro gali išsikviesti policija ir tada juos apramins arba patieks pasiimti ginklų pašaudyti ir tada bus ramūs. Tegul važiuoja su kombainais į miestelius gaus kick vieną, antrą kartą ir nebevažiuos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.