Dainius Callidi 432 Parašė Birželis 26, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Pofka_Srd • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Rokiz_Willamas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokiz 0 Parašė Birželis 26, 2017 2 minutes prieš, Dainius Callidi rašė: • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Pofka_Srd • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Rokiz_Willamas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Kuo aš čia čytinu ir tema pildo kitas čiuvas Dm lošiu ir čia ban free Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Birželis 26, 2017 Vaizdas iš mano pusės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokiz 0 Parašė Birželis 26, 2017 5 minutes prieš, Pofka_Srd rašė: Vaizdas iš mano pusės Tai vienu metu išovem nors man taip rode ir mirem aš nekaltas kad man lagina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Birželis 26, 2017 Tu pažiūrėk kaip tu šaudai, su ahk ar kaip ten vadinasi iš vienos kulkos 3 išeina :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokiz 0 Parašė Birželis 26, 2017 3 minutes prieš, Pofka_Srd rašė: Tu pažiūrėk kaip tu šaudai, su ahk ar kaip ten vadinasi iš vienos kulkos 3 išeina :DD Tu supranti lago ar jau toks esi žmogus kuriam nelagina pc nei viena karta Pingas man 60 nrml o kaip aukščiau tai jau lagas pareina m8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Birželis 27, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose