Forever_Angry 6 Parašė Liepa 2, 2017 (redaguota) • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Forever_Angry • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano manymu galėtu GreenSide serveris sukurti telefono programėlę kurioje galėtu pasirinkti begales funkcijų. Galėtu pažiūrėti savo valiuta banke,rankose,vyriausybėje. Pažiūrėti savo turimas transporto priemones garažę, bei padaryti funkcija (Mašinos nuvežimas į tam tikra GPS pozicija) furistams ateitų sms žinutė, Forever_Angry nori, kad atgabentumėte jo transporto priemonę, į skelbimų kontora. (kaškiek nuskaičiuotu iš banko) • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Furistai tūrėtų daugiau darbo, bei būtu įdomiau truputėlį žaidimą valdyti ir telefonu. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Redaguota Liepa 2, 2017 Forever_Angry Bojan_Martinez Dvasiv_Javri Rob_Winston 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rob_Winston 23 Parašė Liepa 2, 2017 Na su telefono programele sutinku,nes esi tarkim išvykęs nori pasitikrinti paskyrą,tikrai pravestu,o dėl fūristų tai nelabai supratau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Angry 6 Parašė Liepa 3, 2017 Nu tarkim esu sk, ir tada per tlf padarau, kad iš ukininku darbo iki sk furistas atgabentu man mašiną. prie manes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Angry 6 Parašė Liepa 3, 2017 Ir dar gerai būtų, kad prieš pirkdami mašinas, mechanikai tūrėtų surinkti ją Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Pick 1 Parašė Liepa 3, 2017 Aš tikrai sakau tikrai už šitam pasiūlymui, kadangi tai padarys daugiau darbo fūristams ir mechanikams. O šitokią sistemą Aivaras su Roku tikrai manau padarys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Liepa 3, 2017 Kam reikalingas tas pinigų kiekio peržiūrėjimas? Gi turime visą šią informaciją paspaudę TAB > Vardas_Pavardė. Su transporto priemonės atgabenimu sutinku, tačiau būtų žymiai logiškiau šią paslaugą perteikti mechanikams, o su transporto detalių surinkimu vpš pieva. Tokių pasiūlymų buvo ne vienas ir ne du. Ir išvis, ta programėlė visiškai nereikalinga. Galime tiesiog parašyti /kviesti > mechanikai > atgabenkit mano mašiną SULTAN, ji stovi prie sk. (čia tik pavyzdys) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose