Minde_Marshell 1.198 Parašė Liepa 5, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Wolking_Dead • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Gunce_Boss • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinimas (aimas) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Jeff Alvarez 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gunce_Boss 10 Parašė Liepa 5, 2017 (redaguota) Karoče dabar sau kmr su katinu forume ir zvengt vos nepradejau, sjp pagarba jog mane pradejot aimu vadint, nes seniau nepasaudydavau ps kur cia as chytinu kuriom sekundem nes tng ziuret bereiksmi video, nzn ka jus cia bandot pagaut bet bb nepagausit, niekad nenaudojau chytu ir nenaudosiu greenside. KEIKSMAŽODŽIAI Redaguota Liepa 6, 2017 Jeremy_Redwood Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anton_Cartel 5 Parašė Liepa 5, 2017 1 minute prieš, Gunce_Boss rašė: Karoče dabar sau kmr su katinu forume ir zvengt vos nepradejau, sjp pagarba jog mane pradejot aimu vadint, nes seniau nepasaudydavau ps kur cia as chytinu kuriom sekundem nes tng ziuret bereiksmi video, nzn ka jus cia bandot pagaut bet bb nepagausit, niekad nenaudojau chytu ir nenaudosiu greenside. Zajabys Atydžiau pasižiūrėk vienoj vietoj šovėj per 3m į šona ir kulka vistiek pataikei.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gunce_Boss 10 Parašė Liepa 5, 2017 (redaguota) Tavęs nieks neklause tai ir nesikisk. Galės tikrint visa pc o ne tik gta foldery, aisku yra kompe parsiusta koks wh ar dar koks KEIKSMAŽODŽIAI, bet kad aim tai net nebuvo noro, nes kai matydavau kaip prisigauna draugelis su aimu tai neapsimok saibu leist bereikala Redaguota Liepa 6, 2017 Jeremy_Redwood Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gunce_Boss 10 Parašė Liepa 5, 2017 Ai nu pažiūrejau video ir pamaciau kur itart galejot, ten kur 1:10min mzdg tada keistai skrido kulka, bet sakau tikrai nenaudoju ir jeigu pamatet kad 1kibo keistai tai nereiskia jog chyt, pas mane arenoj mazdaug 100fps kaikur 90, o pas tave 30 tai didelis skirtumas, ps ping irgi nemazas apie 140, o ten tam tavo video iskur as kazkokius 360darau, nieko panašaus nedariau, kreivai rodo pas tave viska, zmogeliukas slidinej visas.. Han_Wolf 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Han_Wolf 9 Parašė Liepa 5, 2017 Kiek xp patirties turi tai nemanau kad cyt butum cyt butu anksciau pagave užblokave (Mano nuomone) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Vega 9 Parašė Liepa 5, 2017 Bahuriukas lafa , sedi i siena šaudo Davidas miršta . Bet jis gi nieko nenaudoja nesuprantu kaip gaunas , gal Keža ji su komandom killino? Skrajojantis_Olandas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gunce_Boss 10 Parašė Liepa 5, 2017 Ka tu nusišneki vps, kokia dar siena saudo, jam nei animaciju rodo nei ka su 30fps, pasakyk kur as tau čia *cenzūra* suvariau i siena ir jam kibo, atein cia is dekanidziu ir sakot kazka, draugeliu prieje, nieko bendro su situo prasymu jūs neturit todėl prasau nekomentuoti nesamoniu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Vega 9 Parašė Liepa 5, 2017 Tu net 10sec šovei i siena ir jam kibo :DDDDDDDDDDDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gunce_Boss 10 Parašė Liepa 6, 2017 Sakau čia pas jį su tiek fps labai laginu aš, todėl ir atrodo vos ne kaip auto ar aim, kaip ir sakiau skirtumas yra didelis dėl fps, plius pingas nemažas ir taip pradeda atrodyt, būtų pafilmaves kas nors su daugiau fps ir žmogeliuks nebūtu taip slidinėjas ir sukinėjas 360visokiais kampais krč.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dzeikas 27 Parašė Liepa 6, 2017 Kur jūs čytus matot? taigi jokio aimo jis neturi tik Davidas moka paverkt nevykelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gunce_Boss 10 Parašė Liepa 6, 2017 Ai nu pastebėjau jog mane bandėt pagaut, haku_rinha grynai šalia trynės ir taip bandėt pagaut, bet į haku tai nieko nepataikiau :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Liepa 6, 2017 Žaidėjas užblokuotas nebus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose