Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

American truck simulatorius (kas lošiat online)

Gravedigger

Rekomenduojamas pranešimas

Man šis žaidimas labai patinka dėl unikalių kraštovaizdžių, kurie minimaliai atitinka realybę (turiu omeny pastatus ir tam tikras gamtos vietas iš kurių iškart galima atpažinti vietovę).

Taip pat sunkvežimių pasirinkimas nėra didelis kol kas, bet dažnai vyksta visokie atnaujinimai ir kas turi steaminį šį geimą tai su atnaujinimais visada yra įrašomi ir naujai pasirodę DLC (aišku nemokami, arba tam tikros detalės iš mokamo DLC). Šeip Žaidimas toks pat kaip ETS2 tik realistiškesnis žemėlapis ir ofc didelis krovinių pasirinkimas ( nuo sunkių iki lengvų arba nuo ilgų priekabų iki trumpų įskaitant ir sisternas).

Tai kas lošiat sakykit savo nuomonę apie geimą ir ar legalų turit gal mp sumesim kokį sykį. ;)

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas,turiu American truck sim bet ne iš steam'o,man žaidimas yra gan nice,pačiam patinka fūros ir t.t.Patinka realistiškai viskas,muitinės svoriui svert ir t.t. nes iš steam manau žaidimam kainos per daug užkeltos...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš manau kad ne. Atsižvelgiant į tai, kad steamas automatiškai atnaujina žaidimų versijas o perkant CD įsirašai ta žaidimą o update negauni jokių. Žinant kaip sparčiai tobulėja tas ATS simulator galiu tvirtai pasakyt, kad pirktas CD per pora mėnesiu bus outdated. Tai reiškia negalėsi žaisti mp režimo ir pnš. Be to dar puikiai visi žino kad steamas daro ir išpardavimus dažnai, kurių metu galima žaidima gaut už puse kainos. Kitas faktas steamo nustatytos kainos yra lygios tom, kurios yra paprastuose parduotuvėse. 

 

ps. jei esi ubagas ir neturi bapkių tai nereiškia, kad kainos užkeltos (vieniem tas 10e/20e  nėra daug. Daug yra 60 ir daugiau eurų už šudgeimį)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.