Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Flash Bang

Neaktyvus

  • 27

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Nu gavau mute,bet tu likai nepaliestas kažkaip nes užmutino tavo draugelis tai KEIKSMAŽODIS ane?Daba ir tu nešnekėsi 1 valanda.
  2. Anketos šablonas jei negalite užtildyti pats (Prašau užtildyti Vardas_Pavardė) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį:Flash_Bang 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms:Speed_Cola 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti:Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:
  3. Tai nereikia kopinti nu blmb,jeigu yra vienoi galerijoi nereikia kurti naujos ir kelti viska ta patį...Vien iš tavo parašo matau koks tu geras gfx'eris...Tai tik nuomonė neįsižeisk.
  4. DELETE NO ISP ATSIBLOKAVAU PATS UŽ 1.45 eur.
  5. Ne tavo šiti avatarai,ir tu jų nedariai daug avatarų matau iš f'y avatarų galerijos....
  6. Tarkim čiūvakas turi 1k deagle kulku,ir šaudo naujokus...Mentai sugauna its ok...BET *cenzūra* IŠLENDA MILIJONIERIUS BAHURAS IR SAKO PALEIDŽIAT ŠITA ČIŪVAKA UŽ 100K.Kaip jaustis naujokams kurie yra žudomi?1 second Later...Tas toks look at me madaafakkka...Pagalvok pats.
  7. Reik padaryti ne tik darbui su pakvietimu,reik padaryti visiems žaidėjams jog galėtų nemokamai statyti transporto priemones,tam tikra aikštele.Bet šiam pasiūlymui Pritariu.
  8. Pritariu šiam pasiūlymui,žaidimas srv būtų įdomiau,ir dar per ta telefona sms rašyt butu galima ir t.t.
  9. Sveikas,turiu American truck sim bet ne iš steam'o,man žaidimas yra gan nice,pačiam patinka fūros ir t.t.Patinka realistiškai viskas,muitinės svoriui svert ir t.t. nes iš steam manau žaidimam kainos per daug užkeltos...

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.