Absoliute_Death 8 Parašė Liepa 13, 2017 Taigi neturėdamas ką veikti... Nusprendžiau pakurti draugui 1 logo ir 1 Bannerį.. :DDDD Tuo tarpu ir sau pasidariau 1 Logo yt cahnneliui. Norėčiau, kad rėžtumėt minusus ir pliusus. Lauksiu. DRAUGO Logo/Banneris : Mano YT Logo : Beto mano YT kanalas yra : TheLietuvis.Gaming Tankistas Benas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Richard`Orion 11 Parašė Liepa 14, 2017 Pats nesu labai daug dirbęs su PhotoShop'u, bet štai ką galiu pasakyti: logotipas tavo draugui atrodo nekaip, o sau pasidarei daug gražesnį. Žiūrint į jį kažko dar akims lyg ir trūksta. Banneris atrodo visai neblogai, bet jis visiškai nedera prie logotipo, o tai taip pat nėra gerai. Absoliute_Death 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Absoliute_Death 8 Parašė Liepa 16, 2017 On 7/14/2017 at 23:34, Richard`Orion rašė: Pats nesu labai daug dirbęs su PhotoShop'u, bet štai ką galiu pasakyti: logotipas tavo draugui atrodo nekaip, o sau pasidarei daug gražesnį. Žiūrint į jį kažko dar akims lyg ir trūksta. Banneris atrodo visai neblogai, bet jis visiškai nedera prie logotipo, o tai taip pat nėra gerai. Ačiūū už pasakyta kritika. Bet mano draugas tokio norėjo, tokį ir padariau. O sau dariau tik iš neturėjimo ką veikti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fokuz_Marokuz 12 Parašė Liepa 16, 2017 WOW! Seni gerules šitos. Gal man padarysi?:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Flash'Bang 1 Parašė Liepa 16, 2017 Labai gražūs,nors nieko nenusimanau apie fotoshop'a,bet atrodo labai gražiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Liepa 31, 2017 Pirmasis Logo visai patiko, kita nelabai, sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orinta 0 Parašė Rugpjūtis 18, 2017 Matyti, ypač pirmas ir paskutinis, spėju, kad turėjai platintą .psd ir pasikeitei, o baneris tai ant tiek užkyštas, kad baisu, žodžiu, sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose