Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Richard`Orion

Neaktyvus

  • 48

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

3 sekėjų

Apie Richard`Orion

  • Gimtadienis Gegužė 30

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Richard_Orion • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Domis_Raz • Už ką buvote užblokuotas ?: čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Situacijos paaiškinimas - tiesiog nuvariau į sandeli be gun be nieko, norint ištuštinti nes buvau 1 on ir mačiau kad pralošime, paspaudžiau enter ir buvo dviratis ir į jį sėdau bei laukiau kol mane pagaliau nušaus ir galėsiu ligoninej imti ginklus ar kažkas pnš...
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Richard_Orion 2. Iš kokio miesto esate kilęs (-us): Tauragės.. 3. Jūsų nuomonė apie jūsų gyvenamąjį miestą: O šiaip tai miestas kaip miestas.
  3. Manyčiau čia jau per daug... Galėtų kažkur kaimelių centruose būti tokios aikštelės ir už vietą turėtum mokėti. Kuo ilgiau esi pasistatęs - tuo daugiau pinigų išleisi. Šitas variantas daug labiau tiktų, nes ekonomika niekaip nesusigadintų.
  4. Edit'as nėra jau toks gražus, bet šaudymo sugebėjimai tikrai geri. Sėkmės kuriant ateityje!
  5. Išties vertas dėmesio darbas! Peržiūrėjau viską iki pabaigos ir tikrai drąsiai galiu tai pasakyti. Maža klaidelė buvo gana dažnai iššokstantis ir vėl sumažėjęs muzikos garsas, bet tai nieko daug nesudaro... Šaunu, kad yra tokių žmonių, kurie apsiima dėmesį pritraukiančiais darbais. Sėkmės tau toliau kuriant, nesustok!
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Richard_Orion 2. Kokios modifikacijos ieškote: Išvaizdos pakeitimų (liaud. skin'ų) 3. Apibūdinkite arba pateikite nuotrauką: Pats ieškau jau labai ilgą laiką, jeigu nepavyks nieko tokio, bet labai norisi..
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Richard_Orion 2. Kokios pagalbos jums reikia: Neleidžia kalbėti per TS3 žaidžiant žaidimą. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Žaidžiant žaidimą negaliu kalbėti, o visa problema susijusi su 'push to talk' mygtuku. Įprastai per TS3 programą viskas veikia idealiai, bet pasileidus žaidimą šio mygtuko neužskaito ir man neina kalbėti. Nežinau ką daryti... Išbandžiau perinstaliuoti, keisti nustatymus, pakeisti raidę (kalbėjimui) ir nieko... P.S - kiti kalbėjimo pasirinkimai veikia, bet aš noriu būtent naudotis 'push to talk', kadangi man tai atrodo patogiausi
  8. Taip, ši idėją išties praverstų ir kiekvienam ūkininkui užtektų vietos.
  9. Pažiūrėjęs supratau, kad man dar daug ant šaudymo tobulėt... Muzika taip pat motyvuojanti, tiesiog norisi pasijungt samp'ą ir pašaudyt :D.
  10. Sutinku su Freez'o nuomone, kadangi ko tik neprisigalvotų kiti žaidėjai?
  11. Išjunk savo antivirusines, nes matyyt jos kažką gadina. Bandyk kažkur iš čia susirast: https://www.youtube.com/results?search_query=samp+sampfuncs+install. Visgi bus ta pati problema, nes failai yra lygiai tokio pačio tipo, bet čia jau tikrai kažką trigdo antivirusinė.
  12. Atleisk, bet tau teks bandyt su kita naršykle, nes esu išvykęs ir neturiu priėjimo prie savo kompiuterio.
  13. Neturėtų būti dėl 'Cleo', bet mano draugui tas pats ir nelabai žinau ką daryti... Visgi pabandyk iš čia: https://mega.nz/#!BZIRAADb!J1NJYEiuGEglXK_XMQFmrJAsdBHfqpZrRoulw8TcyG8 Pats naudodavau ir viskas veikdavo be priekaištų, o draugui dar nebuvau šito pasiūlęs, bet tikiuosi tau veiks!
  14. Pačiam dažnai netenka dirbti gaisrininkuose, bet ši idėja tikrai praverstų.
  15. Didelis už! Nekartą nervai kilo dėl šio dalykėlio...

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.