Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Padarom reformą naftos platformoje? [1.8.1]

Madd_Dogg

Rekomenduojamas pranešimas

Idėja: Darbas naftos platformoje būtų geras pajamų šaltinis visiems serverio žaidėjams, tačiau viskas priklausytų nuo jų pačių iniciatyvos, darbo spartumo. Esmė, kad naftos platformoje visi dirbtų komandiškai. 

Naftos platforma veiktų nuo 17:00 iki 17:30 ir nuo 19:00-19:30(kad būtų suderinama su zonų grobimų)

Prieš pradedant darbą, būtų du pasirinkimai:

7b13185b344e03c5b1ac40243bc3156e294.png

-Mechaniko pareigos -  taisyti atsiradusius gedimus naftos platformoje. Pvz. Įtrūko naftos cisterna, skubėkite jos užtaisyti arba užsidegė naftos platforma, skubėkite jos užgesinti kol kiti nesusižalojo. Mechanikų sutaisymai fiksuotųsi jų asmeninėje statistikoje(kurios prireiks išmokant atlyginimus)

Jjeigu įtrūktų naftos cisterna, nafta rezervuare iš lėto mažėtų iki kol ją užtaisytų(apie rezervuarą žemiau)

Mechanikams darbo atsirastų kas 3min. ir tų gedimų galėtų būti ne vienas. Tarkim, vienu metu galėtų atsirasti nuo 2 iki 5 gedimų. Gedimų intervalas didėtų priklausomai nuo krovikų skaičiaus

-----.

-Kroviko pareigos -  Principas būtų panašus kaip ir dabar. Reikėtų nešioti mažas naftos cisternas("bačkeles") į naftos rezervuaro vietą. Tikslas - užpildyti pilnai naftos rezervuarą(iki 100,000l). Kroviko atneštos "bačkelės" fiksuosis jo asmeninėje statistikoje, kurios prireiks išmokant atlyginimus.

1 Naftos cisternos("bačkelės) kiekis galėtų būti apie 50l. Nes kad užpildyti pilnai rezervuarą, reikėtų atnešti 2,000 bačkų. Jeigu naftos platformoje dirbtų 30 krovikų, tai kiekvienas turėtų atnešti po 66 bačkas, kas yra ganėtinai daug. O visa tai reikėtų atlikti per 30min. 

-----.

49cfda325b12c6f3d2e1cec98c812030735.png

Rezervuaras - tai naftos talpykla, kurią turėtų užpildyti krovikai. Jos dydis galėtų būti kažkur 100,000l(norma), bet galėtų kauptis ir papildomas kiekis, kad kai sistema fiksuotų 17:30 ir 20:30 rezervuaro kiekį, neįvyktų tam tikrų nesklandumų(pvz. atrodo, jau visi sukaupė 100,000l ir bam paskutinę sekundę atsiranda gedimas, pradeda tekėti nafta iš rezervuaro. Tai sistema jau fiksuos, kad nepilna bačka buvo)

-----.

Atlyginimo paskirstymas(koeficiento sudarymas) - kiekvieno atlyginimas priklausytų nuo naftos rezervuaro pilnumo. Jei rezervuaras užpildomas 100%, krovikai gautų 200€ už bačkelę, o mechanikai 250€ už 1 sutaisymą.

Jei rezervuaras užpildomas 75%(75.000l), krovikai gautų 150€ už bačkelę, o mechanikai 200€ už 1 sutaisymą. 

Ir t.t.

-----.

Atlyginimai būtų išmokami tik tada, kai visi būtų paleidžiami iš naftos platformos. 

Bet šituos skaičius paimiau tik kaip pavyzdį. Realiai viską susižiūrės jau programuotojas. 

Mechanikai gautų daugiau pinigų nei krovikai, nes gedimai atsiranda lėčiau ir ne visada juos pavyktų sugaudyti, t.y. galbūt į gedimą nuskubėjo jau kitas mechanikas. O krovikai dirba nepriklausomai, tik spėk nešti.

-----.

Siūlau taip pat padaryti /topus pagal uždirbtą pinigų kiekį naftos platformoje. Juk visi žinome, kaip dauguma mėgsta pasigirti tokiais dalykėliais. 

 

Klausimai:

Kas būtų jei žaidėjas atsijungtų darbo metu?

-Žaidėjas prisijungęs būtų automatiškai nuteleportuojamas iš naftos platformos į darbinimo agentūrą ir negautų nė cento.

Kas bus  jei naftos platformoje dirbtų labai daug žmonių, ar nebus susistumdymų?

-Siūlau programuotojui padaryti ribotą darbo vietų skaičių, kad išlaikyti erdvumą ir sumažinti tikimybę lengviau užpildyti naftos rezervuarą. Taip pat reikėtų padaryti mechanikų skaičių žymiai mažesnį nei krovikų. 

 

Redaguota Madd_Dogg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

UŽ, tai tikrai gera idėja, kuri pagyvintų Naftos platformos darbą ir daugelis serverio žaidėjų norėtų papildomai vakarais užsidirbti pinigų. Nustebinai, Direktoriau, savo idėja. +Rep

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.