Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Jace`Carti

Neaktyvus

  • 11

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Jace`Carti

  • Gimtadienis 2001.01.04

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Aš sutinku, kadangi dabar dieną, kai būna daug žaidėjų, ir kai kūli grūdus nebūna vietos, nes vienam plote būna apie 3 žaidėjus, tai nespėji sukult greičiau, galėtų dar 2 pridėt, nepakenktų.
  2. Idomiai skamba, noreciau visai tokio update'o mini. Butu visai kitaip zaisti net.
  3. Aš sutinku, kadangi pats žaidimas visai realybiškai atrodo, tai manau pagerintų serverį dar labiau... UŽ!
  4. Šis pasiūlymas yra būtinas, ir visai nesamoningai yra jei yra sukurta AFK zona, tai ji turi būti saugi jek sukuria kokią zoną. UŽ!
  5. už, gerai sugalvota įdėja, kuri praverstų ir pagerintų picerijos darbą.
  6. Aš irgi sutinku, visai geras darbas būtų, aš už.
  7. Pilnai sutinku, labai nervina per /bendradarbiai ir savo nickname'ą susirasti ir dar paspausti ant jo ir tik tada pamatai ką esi padaręs darbe.
  8. Sutinku, visai neblogai išdėstei viską, reik tikrai !
  9. Sveiki, kaip supratote is temos pavadinimo, siulau padaryti atnaujinima forumui, nes dabartinis man nelabai patinka, ir yra visai nepatogus, siulau padaryti kad nebutu susegti visos forumo temos, tarkim kaip dabar paspaudi: FORUMAS, PROJEKTAS, SERVERIS ir dar kitos skiltis, siulau padaryti kaip kituose serveriu forumuose, nenoriu ju reklamuoti bet daugeliuose populiariuose serveriuose yra labai patogus forumas, tai tiek. Balsuokit!
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jace_Carti Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šiandienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 1 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Internetas Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Ūkininkai, medkirčiai Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.