Barking Cow 13 Parašė Liepa 17, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Barking_Cow • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Rocky_Lord • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas (ridos bot'as) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/yGrBs Viskas buvo taip, važiavau ratus su savo darbo transporto priemone ir staiga pamačiau gaisrininką kuris taip pat važinėja ratus, parašiau per /vc sv, jokio atsakymo negavau, tad tai man pasidarė keistą, po to bandžiau įsitikinti ar jis ridos bot'as ir bandžiau jį apversti, jis sukinėjosi ratais (kas būdinga ridos botui) kol vėl važiavo normaliai, aš jam dar kart prie jo būdamas parašiau esi daug kartų jokio atsakymo negavau, kol galiausiai aš pabandžiau susprogdinti jo mašiną, gaisrinė apsivertė ir jis išgyveno, turėjau vaistinėlių jį pagydžiau, nors ir kaip bebūtų taip pat jokio atsakymo negavau, jis stovėjo apie 5 minutes ir nieko nedarė, ir nebuvo afk režime, kadangi kaip filmuoju man crashina tai padariau keletą nuotraukų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rocky_Lord 1 Parašė Liepa 17, 2017 prieš 1 valandą, Barking Cow rašė: • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Barking_Cow • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Rocky_Lord • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas (ridos bot'as) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/yGrBs Viskas buvo taip, važiavau ratus su savo darbo transporto priemone ir staiga pamačiau gaisrininką kuris taip pat važinėja ratus, parašiau per /vc sv, jokio atsakymo negavau, tad tai man pasidarė keistą, po to bandžiau įsitikinti ar jis ridos bot'as ir bandžiau jį apversti, jis sukinėjosi ratais (kas būdinga ridos botui) kol vėl važiavo normaliai, aš jam dar kart prie jo būdamas parašiau esi daug kartų jokio atsakymo negavau, kol galiausiai aš pabandžiau susprogdinti jo mašiną, gaisrinė apsivertė ir jis išgyveno, turėjau vaistinėlių jį pagydžiau, nors ir kaip bebūtų taip pat jokio atsakymo negavau, jis stovėjo apie 5 minutes ir nieko nedarė, ir nebuvo afk režime, kadangi kaip filmuoju man crashina tai padariau keletą nuotraukų. Kažn ką čia įrodinėji, pažiūrėjau anketa nes pasirodė mano nick ir fotografijose mano nick joks čia ridos botas tiesiog kalbėjaus ts ir apsiverčiau ir nekreipiau į tavę dėmesio, nes tu nei admin nei kažkas kitas kuriam turėčiau atsakyt. Ir net temos pavadinimas neatitinka nuotraukų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Barking Cow 13 Parašė Liepa 17, 2017 Just now, Rocky_Lord said: Kažn ką čia įrodinėji, pažiūrėjau anketa nes pasirodė mano nick ir fotografijose mano nick joks čia ridos botas tiesiog kalbėjaus ts ir apsiverčiau ir nekreipiau į tavę dėmesio, nes tu nei admin nei kažkas kitas kuriam turėčiau atsakyt. atmaz8452 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rocky_Lord 1 Parašė Liepa 17, 2017 1 minute prieš, Barking Cow rašė: atmaz8452 Kur tau koks atmazas, turėtum mane daryt pzu /freeze naudot,o dabar kažkoks randomas esi ir turiu tau atsakyt?:DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Barking Cow 13 Parašė Liepa 17, 2017 Just now, Rocky_Lord said: Kur tau koks atmazas, turėtum mane daryt pzu /freeze naudot,o dabar kažkoks randomas esi ir turiu tau atsakyt?:DD grj užsiėmes aš dv Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rocky_Lord 1 Parašė Liepa 17, 2017 Dabar, Barking Cow rašė: grj užsiėmes aš dv "cheaterių gaudymas" ane ?:DDDDDDDDDDDDDDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Barking Cow 13 Parašė Liepa 17, 2017 4 minutes ago, Rocky_Lord said: "cheaterių gaudymas" ane ?:DDDDDDDDDDDDDDD galvoji ban negausi? :DdD pamiršk tokie kaip tu ir galvoja su čytais prasisuksiu zjbs bus niekas nesužinos, bet tokiems kaip tu varkės nepaeina, su tokiais atmazais irgi toli nueisi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rocky_Lord 1 Parašė Liepa 17, 2017 1 minute prieš, Barking Cow rašė: galvoji ban negausi? :DdD pamiršk Nu tu nebejuokink, kas tu man toks, kad turėčiau atsakinėt tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Barking Cow 13 Parašė Liepa 17, 2017 Just now, Rocky_Lord said: Nu tu nebejuokink, kas tu man toks, kad turėčiau atsakinėt tau. nu tai nerašinėk čia, patikrins ir viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Liepa 17, 2017 Žaidėjas užblokuotas nebus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose