Black_Ride 92 Parašė Rugpjūtis 1, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Black_Ride • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nu mano pasiulymas būtų toks, dėl kreditų pardavinėjimo/siuntimo/keitimo kitam žaidėjui; nu jai žaidėjui reikia kreditu ir neturi jis saskaitoje arba banke, nu kad galėtu pirkti iš kitu žaidėju už serverio valiuta (pvz. kaip /tdežes parduoda arba /sdežes). ir kaip sakant jai nori pirkti kreditu iš kitų žaidėju butu galima skelbti [Skelbimų Kontoroje} (pvz. perku [tiek ir tiek kreditu] siulykit kainas /sms. nu žodžiu gal jūs suprasite ; • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kreditu pirkimas iš kito žmogaus jai skubiai reikia kreditu, ir nežinai kaip gauti nes neturi saskaitoje, tad nubėgi iki skelbimu kontoros ir paskelbi, perku kreditu sms. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gintaras_Valiuta 9 Parašė Rugpjūtis 1, 2017 Gera idėja aš už, nes pvz. nes butų galima gaut kreditų ne vien perkant jų iš serverio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aidas_Fusion 3 Parašė Rugpjūtis 2, 2017 Idėja gera, dalinai esu už. @Gintaras_Valiuta Tikrai tai ne vienintelis būdas įsigyti kreditų juos perkant iš serverio, kreditus galima gauti vygdant pasiekimus /pasiekimai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Ride 92 Parašė Rugpjūtis 2, 2017 15 valandas prieš , Aidas_Fusion rašė: Idėja gera, dalinai esu už. @Gintaras_Valiuta Tikrai tai ne vienintelis būdas įsigyti kreditų juos perkant iš serverio, kreditus galima gauti vygdant pasiekimus /pasiekimai Nu dėl pasiekimų, bet jai neivygdai pasirekimu ir reikia kreditų, bet nežinai kaip gauti, tiesiog butu galima pirkti iš žaidėjo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joe Guerrero 25 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 Tikrai manau naudinga, nes nevisi nori, ar turi galimybę užsisakinėti kreditus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh Quincy 13 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 Be abejo geras dalykas, kas neturi galimybių nusipirkti kreditų, bet yra viena didelė problema, kad pagausės apgavysčių ir taip žaidėjai turės didelių problemų. Ir savininkui bus daug rupesčio tikrinti anketas, kas ką apgavo ir t.t... Geriau manau tą laiką skirti sistemos tobulinimui, negu anketų tikrinimui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gintaras_Valiuta 9 Parašė Rugpjūtis 13, 2017 On 8/2/2017 at 8:14 AM, Aidas_Fusion said: Idėja gera, dalinai esu už. @Gintaras_Valiuta Tikrai tai ne vienintelis būdas įsigyti kreditų juos perkant iš serverio, kreditus galima gauti vygdant pasiekimus /pasiekimai srr pamirsau paminet sita dalyka, bet kai ivykdai visus pasiekimus jau negausi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus Frost 11 Parašė Rugpjūtis 13, 2017 Labai geras pasiūlymas, nes kartais tiek nedaug trūksta iki pirkinio, o nėra galimybės gauti ar nusipirkti. Sakau už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose