Gordas 77 Parašė Rugpjūtis 25, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gordon_Hells • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas būtų toks,kad prie pinjatos galėtu naudoti tik Spazz ginklą,tarkime kaip yra dabar nuvažiojame bedarbis vipas pasiemą ginklą /pinjataginklai,ir atvažioją policininkas su M4 Ginklu kuris manot laimės.. Žinomą policininkas nes kadangi ginklas turi daugiau kulkų ir greičiau šaudo,tai mano pasiulymas būtų padaryti sažiningai visiems,kad tik tegalėtų naudoti /pinjataginklai,o jei šaudytu su pvz: M4,MP5,Ak-47,būtų atimti ginklai nu taspasts kaip pašaut žmogu prie pinjatos. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų visiems lygiai šansų prašaut pinjatą nes kadangi jau žinome kas laimės pinjata (prasprogdins) žinomą kuris turi ginkla nusipirkes ar ten mp5,ak-47,m4 • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domis_Raz 457 Parašė Rugpjūtis 25, 2017 Asmeniškai aš esu PRIEŠ, kiekvienas gali nusipirkti ak-47 ar mp5 ir puikiai laimėti pinjatą, ak-47 daro daugiau damage negu m4. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haku_Rinha 546 Parašė Rugpjūtis 25, 2017 Esu labai prieš, visiškai bereikalingai gaišti laiką tokiom nesąmonėm. Kaip Domis_Raz minėjo gali kiekvienas nusipirkti įvairų ginklą, kaip AK/Dgl/mp5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantys_Samperiss 84 Parašė Rugpjūtis 25, 2017 Esu PRIEŠ. Manau kiekvienas galime nusipirkti ginklų iš gun shop. Be to jeigu norėtu laimėti kurie neturi nei VIP/ADMIN.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Yeti_Project 21 Parašė Rugsėjis 1, 2017 Bet žiūrėkit, visi farai tik rašo prieš :). O aš ne faras, todėl už ;). (Patikėk, kai būsiu faras tai irgi rašysiu PRIEŠ.) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Callidi 36 Parašė Rugsėjis 1, 2017 PRIEŠ Policininkai gauna M4, dėl to ir šaudo su jomis, ok, be to, šiomis dienomis retas gaujinis turi privilegijas, o tai su kuo jam šaudyti ? O kas iš viso trukdo nusipirkti MP5 iš ginklinės, ar AK-47 iš kito žaidėjo, jeigu jau taip reikia laimėti - nusipirk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose