Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pristatau And_Morello

And Morello

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: And_Morello
 Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė B)) : Valentinas.
 Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu :)): 2000-02-20 (17 metukų:rolleyes:)
 Jūsų gyvenamasis miestas: KAUNAS


 Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Būtų malonu jei sulaukčiau kompanijos, neturiu priežasties slėpti savo asmenybės. Facebook: Valentinas Bakanas, skype: valentas553711 Snapchat: valentas6221 :ph34r:
 Apibūdinkite savo charakterį: Esu paprastas žmogus kaip ir visi, neišsiskiriantis, linksmas bei mėgstantis bendraut, išvada: norint plačiau, pm :P
 Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: MMA tikriausiai.
 Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Neesu išskirtinis.
 Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Mokslai, vienuolikta klasė, muzika, draugai, merginos, ilgos naktys ir panašiaii.
 Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Pamačiau video per youtube, tuomet su draugu sumastėm kad reikėtų pamėginti, net nemokėjom į servą pirmą kartą prisijungt. Buvo gal tada apie 10 metų, ar biški daugiau, kompiuteriai tikrai nebūdavo tokie kokie dabar. :D 
 Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Projekte kuriame žaidžiau seniau, (pirmajame projekte) sklido kalbos apie galimai atsirasiantį šį projektą, todėl kaip tik buvo startas apsilankiau, patiko.
 Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Dėja neturiu autoriteto, smagiau būtų juo būti kitiems. :rolleyes:
 Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Realybėje planuoju būt žmogumi, kuo tikrai nepasižymi daugelis šiais laikais, kad ir kaip būtų gaila. Šiuo metu daugiau galvoju ką veiksiu baigęs mokyklą, gaila, varijantų daug o nežinau kaip pasirinkti, bus matyt. :mellow:
 Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu visą komplektą, du šunis, du brolius, sesę.
 Ar turite merginą(vaikiną)?: Turėjau sielos draugę metukus laiko, bet kaip ir viskas turi pradžią ir pabaigą, manoji pabaiga nutiko ~ prieš savaitę.
 Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Galbūt nori sužinoti ką nors plačiau? Reikia pagalbos? Kreipkis A.Ž, visada padėsiu. ;) Soriukas už smulkų prisistatymą, neesu iškalbingas šiomis dienomis.
 Jūsų nuotrauka (privaloma)

6399ea7c24b2cc58d3367e03a10405ac917.jpg

d74d2e6eb6111a17026e745b79ec32c7452.jpg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.