Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas gaujoms - Ginklų/narkotikų sandėlys.

Gang_Warning

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.


✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gang Warning


✔ Koks tai pasiūlymas: Siūlau serveryje padaryti ginklų ir narkotikų sandėlį. 


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dabar pastebėjau, kad gaujoms veiksmo būna tik 7 valanda.. O jeigu būtų ginklų / narkotikų sandėlys, tada tikrai būtų ką veikti. Pavyzdžiui sandėlio vieta galėtų būti sf, ls, lv mieste. Ginklai ir narkotikai atsirastų kas 2 valandas ir būtų 4 paketai t.y : AK-47 ginklų paketas - 400-500 vienetų kulkų, 1 žmogus iš vieno karto paima po 4 kulkas. Deagle ginklų paketas - 300-400 vienetų kulkų, 1 žmogus iš vieno karto paima po 4 kulkas. Shotgun ginklų paketas - 200-300 vienetų, 1 žmogus iš vieno karta paima 3 kulkas. Narkotikai - 200 vienetų, 1 žmogus iš vieno karto paima po 1 narkotiką, ir ne bet kokios tai gaujos galėtų imti narkotikus, bet tos kurios turi bent 1k taškų, arba bent 1/3 hoodų. Kai renki ginklus, ginklų kulkų skaičius eitų į hoodą iš kur gaujiniai ir ima ginklus, tada nereikėtų vien vežioti paketus. O narkotikai galėtų eiti į rankas, narkotikų maximumas galėtų būti koks 30 ar pnš. Norint imti paketus reikėtų tiesiog užlipti ant paketo iconos. Ir imti narkotikus galėtų tik gaujiniai ir tik su gaujos apranga. 


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų daugiau veiksmo gaujoms, bei aplamai būtų įdomiau praleisti laiką serveryje. 


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už šita idėja tikrai praverstu nes dabar veiksmo nėra gauju pilna veiksmo nėra galėtu biški uždarynėti gaujas ir pradėti kelti veiksmus nes policijai vien nėra ką veikti serveryje tikrai tegu prasidėda veiksmas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.