Rokas 13.379 Parašė Spalis 21, 2017 Namo ID:233 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę namo kainą sumą. Po 7d. (spalio 28d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu namą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Namo numeris: ID:233 Pradinė namo kaina: 1.500.000 €. Apžiūrėti namo vidų galite nuvykus prie namo (panaudojus komandą /mapp). Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki spalio 28d. Greenside administracija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Spalis 29, 2017 Kadangi aukcionas nesulaukė statymų, tokiu atveju esu priverstas jį pratęsti dar 7d.Tai reiškia, jog aukcionas baigsis lapkričio 5d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 4, 2017 Patvirtinti statymai, Cleme_Tean statė 1.501.000 € Aukciono laimėtojas Cleme_Tean! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose