Ernestas Paklausk 374 Parašė Spalis 31, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ernestas_Paklausk • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Joaquin_Guzman • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joaquin_Guzman 5 Parašė Spalis 31, 2017 Neblogas banas pakibo game'as ir už tai reik BAN'int? Prie ko čia serverio klaidos? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernestas Paklausk 374 Parašė Lapkritis 1, 2017 Čia šiaip ne pirmas kartas, gaila ne aš tave gaudžiau. Jeigu būtų įmanoma patikrintų ir pamatytų, kad spaudei F8 arba ESC. No atmaz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joaquin_Guzman 5 Parašė Lapkritis 1, 2017 2 hours ago, Ernestas'Paklausk said: Čia šiaip ne pirmas kartas, gaila ne aš tave gaudžiau. Jeigu būtų įmanoma patikrintų ir pamatytų, kad spaudei F8 arba ESC. No atmaz Dėkui už tavo nuomonę, bet deja žaidžiau per savo vartotoją aš, ne tu, todėl geriau žinau kaip bei kas įvyko. Jeigu pakibo game'as, tai nereiškia, jog reikia BAN'int Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Lapkritis 1, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose