Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlimas serveriui]Išsilaisvinimas iš antrankių

Donatas_Tusinukas

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.


✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Donatas_Tusinukas


✔ Koks tai pasiūlymas:Galimybė išsilaisvinti iš antrankių


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Na pirmiausia galiu pradėti nuo to ,kad kartais žmones rašo ,kad yra palikti surakinti ir jų niekas neatrakina ir atsijungę jie patenka į jailą 30min.Mano pasiūlimas toks ,kad pvz pareigūnas pagauna nusikaltėlį su star ir surakina ,o tas asmuo kuris surakintas įsodintas į mašina ar daužomas bananu ar pnš galėtu parašęs komandą /laisvintis turėtų galimybe išsilaisvinti iš antrankių ir toliau bėgti kol jį vėl pagaus arba nepagaus pareigūnas ,bet išsilaisvinimas užtruks kokias 2-3min per tą laiką pareigūnai tikrai turės galimybę jį pasodinti ,jaigu nespės tai čia jo bėda.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:Na pirmiausia tai bus naudingas tiems kurie buvo palikti surakinti ar pnš.Antra pagauti gaudomi asmenys galės pabėgti ir rizikuoti savo laisve bėgdami nuo pareigūno.Tai būtų gera labai gera idėja kuri patiks visiems [išskyrus GSPD].Veiksmo turės gaudomi asmenys ir Policijos pareigūnai.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš už. Gera idėja. Būtų linksmiau nusikaltėliui ir sunkiau policininkui. Bet jei nusilaltėlis surakinamas tik tam, kad susimokėtų baudą, ir po to nėra paleidžiamas, tai reikia padaryti taip, kad kai sumoki baudą, iškart atrankiai būtų nuimti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš dalies aš už, bet gal geriau atsilaisvinti reikėtu spaudinėjant kokį nors mygtuką (y), ir jeigu per kokia minute nespėja kažkokio kiekio suspaudinėti reiškias išsilaisvinti nebegali :). Šeip šaunuolis, kad daliniesi savo idėjomis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.