Jeremy_Lucker 10 Parašė Lapkritis 13, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jeremy_Lucker 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė: Denas_Bmw 3. Už ką buvote užtildytas: free mutedonor|as, donorė dkt. žmogus, duodantis savo kraujo, audinių ar organų ligoniams arba sužeistiesiems. 4. Vaizdinė medžiaga, kuri įrodo jūsų nekaltumą: https://imgur.com/a/VGo3d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Gallardo 108 Parašė Lapkritis 13, 2017 Sveikas šioje temoje yra irodimai. Bei ''donoras'' man asmeniškai yra ižeidimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Lucker 10 Parašė Lapkritis 13, 2017 15 minutes ago, Denas_Bmw said: Sveikas šioje temoje yra irodimai. Bei ''donoras'' man asmeniškai yra ižeidimas. Lol. Pasiskaityk kas yra donoras plačiau. Čia kaip tik turėtai džiaugtis, kad tokiu žodžiu tave įvardinau. Be sampo kažką moki? Man atrodo jog nelabai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Gallardo 108 Parašė Lapkritis 13, 2017 4 minutes prieš, Jeremy_Lucker rašė: Lol. Pasiskaityk kas yra donoras plačiau. Čia kaip tik turėtai džiaugtis, kad tokiu žodžiu tave įvardinau. Be sampo kažką moki? Man atrodo jog nelabai. Tu labiau turėjai omenį ta donora kuris kitiems per sa-mp siunčia krd, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Lucker 10 Parašė Lapkritis 13, 2017 2 minutes ago, Denas_Bmw said: Tu labiau turėjai omenį ta donora kuris kitiems per sa-mp siunčia krd, Nu, kad ir šis variantas būtų, įžeidimų nematau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Gallardo 108 Parašė Lapkritis 13, 2017 Dabar, Jeremy_Lucker rašė: Nu, kad ir šis variantas būtų, įžeidimų nematau. Man tai yra ižeidimas dėlto ir mutinau tave. Ir laukiam atsakimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Lapkritis 13, 2017 Atiltildytas nebūsite. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose