Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[1.8.2] Gaujoms

Cesar_Salvatore

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Cesar_Salvatore

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi visų pirma gauja turi užpildyti forume anketą kad galėtų gauti sau hud'ą. Na o kam tas hudas ? Sakykime gauja randa grobimą, užminuoja ir t.t Sakykime gauja sėkmingai išlaiko užgrobtą pastatą, tada susikrauna pakus ir vyksta į hud'ą iškrauti. Tuose pakuose galėtų būti ne ginklai ir narkotikai, bet jų sudedamosios dalys ir kita kurie reikalingi GAMINTIS tiek gunams tiek narkotikams. Taigi plačiau apie gaminimą : Gaujai parvežus pakus, hud'o interjere būtų atitinkami stalai ant kurių turėtų nešti resursus ir gamintis to ko jiems reikia.

O nuo ko pradėt jei mūsų gauja nauja ir neturime su kuo kovoti grobimuose prieš PD ?

Susikūrus naujai gaujai, jai būtų skiriama šiek tiek resursų. Sandėlyje sakykime būtų 500 narkotikų vienetų 1000 Dealge 500 Shotgun 2000 AK-47 500 Rifle. Manau tiek užtektų kovai su teisėsauga keliems kartams.

Pff būti gaujose vienas minusas, nieko neužsidirbsi !!!

Tam irgi turiu pasiūlymą. Kas 24h serveryje galėtų užgrobti Polomino Creek banką. Taigi kaip viskas vyksta... Gauja susirenka į banką užminuoja seifą ir laukia teisėsaugos. Atlaikius šturmą gauja galėtų krauti pinigus į Pony transportą. Tada tuos pinigus transportuoti į savo bazę. Visus suneštus pinigus per gaujos valdymo pultą galėtų automatizuotai padalinti gaujos lyderis t.y visiem po lygiai sistema atskaičiuos esančius pinigus. PO KIEKVIENO ( arba kas antrą jei nedaug parsivežė) LYDERIS PRIVALĖTŲ IŠDALINTI PINIGUS KITAIP GRĖSTŲ GAUJOS UŽDARYMAS AR NGS.

Dar viena mintis man toptelėjo. Anksčiau minėtame punkte apie ginklų gamybą priskirti taškų sistemą. Sakykime gauja turinti 0 iki 5000 taškų galėtų iš karto pagaminti tik 2 kulkas ir 1 narkotiką. Gauja turinti 5000 iki 10000 galėtų iškarto pagaminti 3 kulkas ir 2 narkotikus. Gauja turinti 10000 iki 15000 taškų galėtų pagaminti 4 kulkas ir 3 narkotikus. Na žodžiu panašiai gaujos lygis kiltų kas 5000 taškų.

Kad būtų įdomiau turėti gaują ir nebūtų lengva rinkti taškus siūlau tokią schemą:

Atlaikytas užgrobtas pastatas - 300 taškų ( galima grobti kas 4h, laimėjus kas 2)

Nužudytas kitos gaujos narys / policininkas - 10 Taškų

Atlaikytas Polomino Creek bankas - 200 taškų ( kadangi gauja ir taip gauna jau piniginį atlygį)

Ai dar nepaminėjau, kad nark, deagle, shotgun, ak, rifle būtų gaminamas atskritai prie vieno stalelio pasirinktinai.

 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau veiksmo, atsistatytų smukusi ekonomika, daugiau darbo PD, motyvacija silpnesnėms gaujom ir žinoma pelnas turint gaują.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.