Kornelija_Nrg 103 Parašė Gruodis 16, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kornelija_Nrg • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Herbis_Perrow • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog, kai buvo sugautas teisėsaugos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Rokas_Lays Time_Glock 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Herbis_Perrow 27 Parašė Gruodis 16, 2017 Net nesurakinai manes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelija_Nrg 103 Parašė Gruodis 16, 2017 2 valandas prieš , Herbis_Perrow rašė: Net nesurakinai manes Nesvarbu, ar aš tave buvau surakinus ar ne. Esmė tame, kad tau 2 kartus buvo įsakyta sustoti, tačiau mano įsakymo nepaisei ir bėgai nuo teisėsaugos pažeisdamas kelių eismo taisykles. Norėdamas išvengti bausmės tu papraščiausiai atsijungei, ko daryti tu negalėjai. Pridėsiu ir tai, jog tau buvo uždėtas sekimas, tai juolab tau gresia užblokavimas. Time_Glock Rokas_Lays 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Herbis_Perrow 27 Parašė Gruodis 16, 2017 Nu tai gerai kai prisijungsiu uzdesi star uz relog ir viskas:) Oj tik Korneliuke neapsiverkime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gruodis 18, 2017 Žaidėjas užblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose