Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.8.2] Pasiūlymas serveriui/mechanikų darbui.

Fernando_Blackk

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fernando_Black

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau mechanikų firmai įdėti specialą valtį, kuri būtų tam tikroje vietoje - vandenyje. Kam ji reikalinga? Pavizdžiui; žaidėjas įkrito į vandenį ir nenori gauti dauštumo, su mechanikų specialia transporto priemone yra gan sunku prie vandens privažiuoti, todėl siūlau mechanikams įdėti specialų tanklaivį/valtį su kuria mechaniko darbuotojas sėkmingai galėtų parplukdyti į krantą sudaužytą transportą ir sutvarkyti ją.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šitas pasiūlymas naudingas tiek serverio žaidėjams tiek mechanikų darbui, kadangi jeigu žaidėjas įkrito į vandenį su mašina ir nori, jog ją sutvarkytų, tiesiog bus papraščiau su šia idėja tai padaryti. Šita pagyvins mechanikų darbą, bei labiau užtikrins žaidėjus, jog jų transporto priemonės bus sėkmingai sutvarkytos.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai pritariu, dabar jeigu tave nuneša į vandenį su kokia gaisrine, neįmanoma yra mechanikams kažką padaryti , tai tenka laukti 1 valandą. Bet įkritimo į vandenį vietų yra begalė,  tai nežinau kaip čia galėtų sumąstyti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai pritariu šiai idėjai nes kadangi žaidėjas ikritęs į vandenį niekaip neištraukia mašinos iš vandens jei prie kranto nėr baisiai sunkiai ištraukt o jei vidurį labai sunku (neiįmanomą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už, nes tikrai dažnai atsitinka atvėju, kai neišeina pasiekti mašinos laužo kuris yra vandenyje per toli nuo kranto, Ir manau, kad padaryti prisišvartavimo tilteli su 1 arba 2 laivais (kurie būtu skirti tiktais laužui paimti) arba kažka panašaus prie netoli mechanikų bazės esančios upės nebūtu sunku, jie paskui paėmę laužą iš pvž. ten kažkokios upės su tuo laivu tūrėtu nuplukdyti jį į tam tikrą vieta ir iškraut tą laužą ir jis automatiškai nukeliautu į mech. bazę arba reikėtu dar papildomai jį paskui nuvežti su mašina. Laivo pavyzdžio nuotrauka - Foto

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    4 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.