Aurimas_Galaxy 12 Parašė Sausis 5, 2018 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Galaxy • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Anthony_Marcello • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: fps unlock • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/JfFUk jeremis malboro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Marcello 40 Parašė Sausis 5, 2018 Nuotraukos darytos ne per mano kompiuterį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jeremis malboro 64 Parašė Sausis 5, 2018 Nu nezinau , kazkokie panasus modai , GTA penkto hoodas ir kt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Marcello 40 Parašė Sausis 5, 2018 9 minutes prieš, Jeremis Malboro rašė: Nu nezinau , kazkokie panasus modai , GTA penkto hoodas ir kt. Čia taip pat buvo filmuota ne su mano kompiuteriu. Kam reikės paaiškinsiu visą situaciją. George_Butler Tony_Verona 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jeremis malboro 64 Parašė Sausis 5, 2018 13 minutes ago, Anthony_Marcello said: Čia taip pat buvo filmuota ne su mano kompiuteriu. Kam reikės paaiškinsiu visą situaciją. Tai, bet pala pala , fps.cs sugebi issikelt i cleo papke ,kad rodytu sone fpsa, bet fpsunlocko isstrint neina ? :DDD Best atmaz ever. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Marcello 40 Parašė Sausis 5, 2018 2 minutes prieš, Jeremis Malboro rašė: Tai, bet pala pala , fps.cs sugebi issikelt i cleo papke ,kad rodytu sone fpsa, bet fpsunlocko isstrint neina ? :DDD Best atmaz ever. Aš tau dar kart kartoju ne mano kompiuteris. Nedaryk iš temos chato. Tony_Verona George_Butler 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jeremis malboro 64 Parašė Sausis 5, 2018 16 hours ago, Anthony_Marcello said: Aš tau dar kart kartoju ne mano kompiuteris. Nedaryk iš temos chato. As tiesiog sakau ,kad bandai atmazint bent as tave jau antra karta pagaunu xDDD nes sausio 2 diena fps.cs [rodo sone fps] nebuvo. Sasio 4 jau tas failiukas yra, tai kodel nesugebejai is to cleo folderio issimt fpsunclocko ? :DD Juokingi tavo atmazai. @Egidijus_Keza Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Marcello 40 Parašė Sausis 5, 2018 1 minute prieš, Jeremis Malboro rašė: As tiesiog sakau ,kad bandai atmazint bent as tave jau antra karta pagaunu xDDD nes sausio 2 diena fps.cs [rodo sone fps] nebuvo. Sasio 4 jau tas failiukas yra, tai kodel nesugebejai is to cleo folderio issimt fpsunclocko ? :DD Juokingi tavo atmazai. Tu nesupranti ką aš tau sakau ? Ne mano kompiuteris. Nebeatsakinėju po šia tema daugiau, jeigu nori aiškintis rašai į až. Administratorius kuris atsakingas už šią temą susisiekit až visa situacija bus paaiškinta. Mantys_Samperiss George_Butler Tony_Verona 2 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 6, 2018 Žaidėjas užblokuotas sėkmingai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose