Fedia_Damnas 104 Parašė Sausis 24, 2015 Pacanas jaučiasi kaip atitarnavęs armijoje/karinėje žvalgyboje #RAS #TBAS Stefan_Persson Paska Dark_Christians 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokis_Roxas 96 Parašė Sausis 24, 2015 Čia tokio reik pasisaugot o pasigaus ir bus kaip tie meškiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 24, 2015 Būčiau amžinas svolačiu priešas. Gerai nesutarčiau su markeriu. Taigi nieko tai neirodo. O kas tu toks? Čia kažką bandai įroditi? Čia puse serverio apsimeta svolačiais nors tokie net nėra. pamato atranka į PD ir bėga tenais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paska 6 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Blogo turinio platinimas. Vartotojas nubaustas. Redaguota Sausis 24, 2015 Rokas Aivaras_Acme Pofka_Srd Fedia_Damnas 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Alvarez 13 Parašė Sausis 24, 2015 Gali ir mane priskirti prie svolačių priešų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gycka_Miz 19 Parašė Sausis 24, 2015 Gali ir mane priskirti prie svolačių priešų Kas toks būsi ?? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Sausis 24, 2015 Nelabai suprantu šios temos esmės, bet atrodo Svolačiai eilinį kartą užsikėlė sau aukštą kartelęi, kuriuose 70% sudaro žmonių iki 15 amžiaus. Arnis_Selfie Gintaras_Magnum Louis 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Alvarez 13 Parašė Sausis 24, 2015 http://greenside.lt/index.php?/topic/487-varrios-los-aztecas/ Alvarezas . *cenzūra*is ne šlanga , Svolačiai ne komandą ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 24, 2015 http://greenside.lt/index.php?/topic/487-varrios-los-aztecas/ Alvarezas . *cenzūra*is ne šlanga , Svolačiai ne komandą ! Pas tave ta gauja tai aš jau matau iš šudserviu po 2 pasikviesi 8 kimarinsit ir lafa, atvarysim i kiema ir į budas sušoksit... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 24, 2015 Bereikšmės temos kūrimas. Vartotojas nubaustas. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose